DOLAR 32,3695
EURO 34,9457
ALTIN 2325,441
BIST 9104
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2 Temmuz Yengeç Burcunda Güneş Tutulması!

02.07.2019
A+
A-

Güneş tutulmaları, önemli yenilikler getiren ve etkisi uzun sürelere yayılacak keskin değişiklikleri anlatan yeni aylardır.

Yengeç burcundaki güneş tutulması, aslında bir süredir gelişmeye başlamış, hatta bazılarımız 9 ve 18 yıl öncesine dayanan bazı olaylarla bağlantılı bir dönüm noktasını ifade ediyor. Bu süreçlerde temelleri atılan konuları, bugün geldiğimiz noktaya taşıyan etkiler gibi düşünmek mümkün. Bir çoğumuz için, bir dönemi kapatıp, yeni bir dönemi başlatıyor olması bakımından önemli bir sürece giriyoruz.

Tutulma pozisyonu ve yönetici gezegenler açısından, geçmişte yaşananların bizi getirdiği bu noktada, farklı bir hayat düzenine doğru yönlendirebilecek gelişmeler yaşamamamız kaçınılmaz görünüyor. Yaşadığımız üzüntüler, hayal kırıklıkları ve haksızlıklar sonucunda alabileceğimiz kararlar, bizleri hayatımızı yeniden yapılandırmaya zorluyor bir bakıma. Yeni hayat alanımızı olabildiğince sağlam bir zemin üzerine kurmak, üzüntü ve sıkıntıların geçici, ancak yaşayacağımız değişikliklerin kalıcı olabileceğini bilerek yeniye yer açmayı başarabilmek önemli bu yüzden.

Tutulmayı, kişisel haritalardaki konumuna göre, iş, kariyer, ev, yuva, aile, ülke, taşınma gibi konularda yaşanacak gelişmelerle, hayatlarımızın yönünün değiştiği ve bundan sonraki hayatımızı ve kaderimizi çizecek bir başlangıç gibi düşünebiliriz bu bakımdan.

Son tahlilde, her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibi.
Sevgiler


YORUMLAR

Solve : *
13 × 20 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.