DOLAR 32,3558
EURO 34,9948
ALTIN 2324,128
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

19 Mayıs akrep burcunda dolunay!

16.05.2019
A+
A-

Dolunaylar sonlanma ve sonuçlanma enerjisi taşır. Dolunay ışığı altında, bazı konular aydınlanıp açıklığa kavuşur.

19 Mayıs dolunayı, derinliği, tutkuları, yeniden doğuşu ve aynı zamanda hastalık, çürüme ve ölümü temsil eden Akrep burcunda. Dolunayla birlikte derindeki yara izlerinin, gün yüzüne çıkmamış, saklı kalmış konuların ortaya dökülmesi, kronik halde devam eden bir çok sorunun nihayete ermesi mümkün. Sağlıklı bir şekilde yeniden başlayabilmek için, zamanı dolanın gitmesi, kanserli dokunun çıkarılması, korku ve güvensizlik yaratan her ne varsa giderilmesi ya da şifalanıp, iyileştirilmesi gereklidir zira.

Kişisel anlamda ev, aile, kökler, vatan gibi temalar eşliğinde, hayatımızdaki bazı konularda gidişatın netleştiği, bir anlamda kaderin yazıldığı zamanlar. Dolunay bazılarına, kariyer, iş hayatı gibi konularda gelişmeler getirirken, bazıları için aşk, evlilik ve aile meseleleri gündemde olabilir. Diğer yandan ayrılıklar, kayıplar, sağlık sorunları da yine bu sürecin temaları arasında olacaktır. Bu süreçte ani ve beklenmedik olaylar, gelişmelerin hızlanmasını sağlayabilir.

Ölüm ve doğum hayatın iki farklı yüzü. Doğum için geçen süreç zorlu olsa da, doğan her şey yeterince beslenir, emek verilirse büyüyüp gelişecektir. Bu durum kişiler için olduğu kadar, toplumlar, ülkeler için de geçerli. İlerleyebilmek için dirayetli olup, geri adım atmamak gerekir. Neyi beslersek onu büyütürüz, bu yüzden dik durmak ve umudu koruyabilmek önemli.

Son tahlilde her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibi.

Sevgiler


YORUMLAR

Solve : *
15 ⁄ 5 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.