DOLAR 32,3776
EURO 35,0243
ALTIN 2333,926
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

09 Mart – 15 Mart 2020 haftalık astroloji yorumu!

Değerli Dostlarım,

Astrolojik açıdan oldukça hareketli ve bir o kadar da kafa karıştırıcı bir haftaya giriyoruz.

Bir taraftan Merkür retrosu sona ererken, diğer taraftan ciddi gezegenlerle açılı bir Dolunay meydana geliyor. Gökyüzünde iyi ile kötünün savaşını ve bunun hayatlarımıza yansımasını tüm hafta boyunca hissedeceğiz, hangi tarafta olacağımızı seçmek bize kalmış.

Öncelikle en popüler konu olan Merkür retrosu ile başlayalım. Hafta başında (9 Mart Pazartesi) Merkür retrosu sona ermesine rağmen Perşembe gününe kadar Retro etkilerinin en şiddetle hissedileceği zaman dilimi olacak. Yani biraz daha dişimizi sıkmalıyız. Retronun etkilerini ayrıntılı burç yorumlarınızda okuyabilirsiniz.

Yine 9 Mart’ta Başak burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’ın etkilerini zaten geçen haftanın ortasından itibaren hissetmeye başladık. İstanbul’a göre çıkardığım dolunay haritasında haritanın yükseleni Terazi, ve Dolunay haritanın 12. Evinde. Dolunaya 7. Evdeki Venüs Uranüs kavuşumu, 6. Evdeki Güneş Neptün kavuşumu eşlik ederken, 4. Evdeki Jupiter’den olumlu etki alıyor. Kısaca; genel etki olarak uluslararası ilişkilerde beklenmedik (ama olumlu) anlaşma ve uzlaşmalar olurken, diğer taraftan sağlık konularında çok dikkat edilmesi gereken bir sürece giriyoruz. Malum Corona virüsü konusunda saklanan bazı gerçekler ortaya çıkabilir, salgının yayılma hızı bir anda artabilir. Bu konuda ciddi tedbir alan topluluklar için iyi haberler varken bazıları için ise yıkım olabilir. Kişisel olarak çok ama çok dikkatli olmalıyız. Yine özellikle Neptün’ün etkisi denizlerimizde mültecilere yönelik dramlarla karşılaşmamıza sebep olabilir. Yine Neptün’ün yanıltıcı etkisi uluslararası alanda güzel giden süreçlerin bir anda hayal gibi dağılmasına da sebep olabilir.

Perşembeden itibaren hem Dolunay’ın hem de Merkür retrosu’nun   etkisinin azalmasıyla daha olumlu bir döneme gireceğiz, harekete geçmek, hayallerimizi gerçekleştirmek için gerekli motivasyon ve enerjiyi bulabileceğiz.

Tüm hareketlerin burçlarınıza etkilerini ayrıntılı burç yorumlarınızda okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın.  Kişiye özel analizler için ise instagram: Castro_by_ck hesabından ya da 0532 2928200 numarasından randevu alabilirsiniz.

İyi haftalar,

Castro_by_ck (Cemal Karayormuk)

Yıldız Tablosu:

PAZARTESİ **
SALI **
ÇARŞAMBA **
PERŞEMBE **
CUMA ****
CUMARTESİ *****
PAZAR ****

Koçlar ve Yükselen Koçlar

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Koçlar,

Sağlık evinizde oluşacak Dolunay özellikle mevsimsel hastalıklara karşı dikkatli olmanızı gerektiriyor. Kişisel önlemlerinizi alın, bolca vitamin ve bağışıklık takviyesi iyi gelir. Bu dönemde spora ya da diyete de başlayabilirsiniz. Bu arada kariyerinizle ilgili (özellikle perşembeden sonra harekete geçebiliriz, kafanızdaki planları uygulamaya koyabilirsiniz. Bu sayede çok farklı ve beklenmedik yerlerden kazanç elde etmeniz de söz konusu olabilir. Bu dönemde Dolunay’ın ve Merkür retrosunun etkisiyle arkanızdan iş çevirenler ortaya çıkabilir, iş ve arkadaş ilişkilerinde bazı sonlanmalar yaşanabilir. Alacağınız kararlar için perşembeden sonrayı tercih edin.

Boğalar ve Yükselen Boğalar

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Boğalar,

Haftaya Başak burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Aşk evinizdeki Dolunay yolunda gitmeyen ilişkiniz varsa bir aydınlanma yaşamanızı ve sonlandırmanızı sağlayacak, ilişkisi olmayanlar sosyal ya da arkadaş çevrelerinden güzel bir ilişkiye başlayabilirler. Bu dönemde tarzınızı, stilinizi değiştirebilir ve yeni imajınızla çok dikkat çekebilirsiniz. Evli ve çocuk isteyen boğalar için de uygun bir zaman. Uzaktaki arkadaşlarınızdan güzel haberler ve destekler alabilirsiniz. Perşembeden sonra devam eden dava ve bürokratik işlemler de lehinize sonuçlanabilir. Ancak Merkür retrosu sona ermesine rağmen perşembeye kadar iş hayatınızla ilgili karar almamaya, iletişiminize dikkat edin.

İkizler ve Yükselen İkizler

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili İkizler,

9 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay aile evinizde gerçekleşecek. Bu dönemde iş sebebiyle taşınma durumu ya da evinizde değişiklik yapma durumu olabilir. Aile büyüklerinizle ilgili sağlık problemleri meydana çıkabilir. Perşembe gününden itibaren iş hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, değişiklikler yapabilirsiniz. Yolunda gitmeyen iş ya da özel ilişkilerde yolun sonuna geldiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek için Perşembe ve sonrasını bekleyin. Diğer taraftan Merkür retrosu sona ererken size son sürprizlerini yapabilir, yolculuk planlarınızda aksamalar, bagaj kayıpları, rezervasyon hatalarına karşı uyanık olun.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Yengeçler,

9 martta iletişim evinizde gerçekleşecek Dolunay size ya da kardeşlerinize eğitim hayatı ya da basın-yayın, iletişim konularında yeni fırsatlar önünüze çıkarabilir, Neptün ve Jüpiterin de olumlu desteğiyle hem yaratıcılığınız çok yüksek olacak, hem de bu konularda yeni iş anlaşmaları şansına sahip olabileceksiniz. Ancak perşembeye kadar Merkür geri hareketinin en tehlikeli dönemi olduğu için, yatırım yapmak, planlarınız için borç almak, kredi çekmek gibi konularda aksaklıklar ve sıkıntılar yaşayabilir, finansal konularda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe sonrası çevrenizin de beklenmedik yardımları ile güzel gelişmeler olabilir.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar

09 Mart – 15 Mart 2020  

Sevgili Aslanlar,

9 Mart Dolunayıyla beraber kazançlarınızı ilgilendiren konularda güzel gelişmeler isiz bekliyor, bir projenin sonuna gelmek, ya da yepyeni ve çok farklı  bir alanda işe girişmek için uygun zamanlar. Ancak yeni bir işe yatırım yapmak için doğru zaman değil, özellikle Perşembe gününe kadar borç, kredi konularında anlaşma imzalamak, yeni bir sözleşme yapmak için tehlikeli bir dönem. Perşembeden sonra Merkür retrosu ve Dolunay etkisinin iyice azalması ile beraber yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde girişeceğiniz işler çok yoğun, bunun karşılığında da oldukça verimli olacak.

Başaklar ve Yükselen Başaklar

09 Mart – 15 Mart 2020  

Sevgili Başaklar,

9 Mart Dolunayı 1. Evinizde gerçekleşecek olup, hayatınızı, görünüşünüzü ve bakış açınızı değiştirmek için güç verecek. Ancak bu dönemde yeni bir ortaklık, imza ya da yeni bir ilişki için doğru zaman değil, bu konuda hatalı karar verebilirsiniz, dikkatli olun. Diğer taraftan iş ortamında da Merkür retrosunun artçılarının devam edeceği Perşembe gününe kadar aksaklıklar, sorunlar çıkması olası. Diğer taraftan Dolunay zamanı içsel gücünüz ve yaratıcılığınız tavan yapacak, bu dönemde göreceğiniz rüyaları hatırlamaya çalışın. Cumadan itibaren yaratıcılığınızın meyvelerini alacak, keyifli bir döneme gireceksiniz. Eğlenceye vakit ayırın.

Terazi ve Yükselen Teraziler

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Teraziler,

9 Martta Başak burcunda oluşacak Dolunay 12. Evinizde yükselecek olup, korkularınızı endişelerinizi su yüzüne çıkarabilir. İçinize kapanabilirsiniz.  Özellikle iş çevrenizde arkanızdan konuşanların ve iş çevirenlerin elleri ayaklarına dolaşıp gerçekler önünüze serilebilir. Diğer taraftan sağlığınıza bu hafta çok dikkat edin, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için ekstra tedbirler almanız yerinde olur. Perşembe gününe kadar varsa çocuklarınızla ya da eşinizle/sevgilinizle iletişim problemi yaşamanız olası, beraber yapacağınız programlarda da aksaklıklar olabilir. Bu arada aile büyüklerinden, eşinizden maddi yardım ya da beklenmedik yerlerden paralar gelebilir.

Akrepler ve Yükselen Akrepler

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Akrepler,

9 Mart Dolunayı sizi arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz konusunda etkileyecek. Bu dönemde bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz, bazılarına da destek olmak zorunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan alışık olmadığınız tarzda ya da çok farklı ortamlardan insanlarla arkadaş olabilir, ortaklık yapabilir, hatta yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında yenilikler ve değişimler olabilir. Perşembe gününe kadar evinizde kazalara karşı dikkatli olun. Yine evinizdeki aletler bozulabilir, tamirat gerekebilir. Perşembeden itibaren sosyal iletişiminiz ve aşk hayatınız hareketlenecek, hafta sonu eğlenceli ve neşeli programlar için insanları organize edeceksiniz.

Yaylar ve Yükselen Yaylar

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Yaylar,

9 Martta Başak burcundaki Dolunay kariyer evinizde gerçekleşecek. Bu etki geçen hafta ortalarından itibaren etkisini göstermeye başlamış olup, bir süredir üzerinde çalıştığınız projelerin sonuçlarını alıyor olacaksınız. Bu arada ev-iş hayatı dengesini kurmakta zorluk çekebilir, kariyeriniz hakkında aklınız biraz bulanık olabilir. Bu dönemde iş çevrenizden gelecek eleştirileri sindiremeyebilir, değişim ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak bunlara rağmen farklı fikir ve yaklaşımınızla işinizde harikalar yaratabilirsiniz. Siz ya da eşiniz parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evden ek iş yaparak gelir elde etmek için fikirlerinizi hayata geçebilirsiniz.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Oğlaklar,

9 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay yurtdışı ile ilgili planlarınızı ya da yabancılarla yaptığınız/yapmayı planladığınız projeleri hayata geçirmenize yardımcı olacak. Ancak bunu yaparken somut bilgi ve verilerle hareket etmenizi, hayalperestlikten uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle yakın çevreniz ya da kardeşlerinizin yönlendirmelerine fazla itibar etmeyin. Hafta başında aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olabilir. Tarzınızın tamamen dışında biri ile tutkulu bir ilişkiye başlamanız mümkün, ancak bu ilişkinin uzun süreli olmasını beklemeyin. Perşembe gününe kadar gelirlerinizde beklenmedik aksamalar olurken, online aldığınız ürünler istediğiniz gibi çıkmayabilir.

Kovalar ve Yükselen Kovalar

09 Mart – 15 Mart 2020

Sevgili Kovalar,

9 Mart Pazartesi Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay parasal konularda sizi etkileyecek. Bu dönemde borçlarınızı konsolide edebilir, kapatabilir varsa kredi ya da borç talepleriniz olumlu sonuçlanabilir. Ancak gelirleriniz konusunda yanlış hesap yapma riski ile karşı karşıyasınız. Yaşadığınız ruhsal gerilimleri aşmanı yolunu alışveriş ile kapatmaya çalışmayın, çünkü harcamalarınızı doğru hesaplamazsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Özellikle eviniz için yapacağınız lüks harcamalar onuşunda dikkatli olun. Diğer taraftan yaratıcılığını bu dönemde yüksek olacağı için bu yeteneklerinizi nakde tahvil edebilirsiniz. Perşembe gününe kadar estetik müdahalelerden ve tarz değişikliğinden kaçının.

Balıklar ve Yükselen Balıklar

09 Mart – 15 Mart 2020  

Sevgili Balıklar,

9 Martta Başak burcundaki Dolunay ilişkiler evinizde etkili olacak. Bu dönemde ilişkinizde bir sona gelebilir, ya da bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Diğer taraftan bir ortaklığın sona ermesi ya da yeni ortaklıklar, sözleşmeler de söz konusu olabilir. Ancak bu adımları atarken rasyonellikten uzaklaşıp sezgilerinizle hareket edebilirsiniz, bu da hatalı karar vermenize yol açabilir. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar değerlendirip gözden geçirin. Bu konuda yakın arkadaşlarınızdan büyük bir destek görebilirsiniz, onların yardımıyla doğru adımlar atabilirsiniz. Hafta başında yakın akraba ve kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.


YORUMLAR

Solve : *
23 + 13 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.