DOLAR 32,2641
EURO 34,7724
ALTIN 2411,648
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ons ve gram altında yeni zirve rakamları ve uzman görüşleri

15.04.2020
A+
A-

Altın fiyatları tarihi rekor seviyelerde seyrediyor. Gram altın 378 TL seviyesine dayanırken çeyrek altın da 619 TL’nin üzerine çıktı.

Çeyrek altın tüm zamanların en yüksek seviyelerinde seyrediyor. İşte güncel altın fiyatları…

Corona virüsüne bağlı olarak yaşanan gelişmeler altının ons fiyatını yükseltirken, iç piyasada da dolar kurunda yaşanan yükseliş altın fiyatlarının artmasına neden oluyor. 15 Nisan tarihli gram ve çeyrek altın fiyatları haberimizde…

ALTIN FİYATLARI 15 NİSAN

Çeyrek Altın: 619 Lira

Gram Altın: 378 Lira

Yarım Altın: Bin 239 Lira

Cumhuriyet Altın: 2 bin 474 Lira

 

“ONS ALTINDA 1.690 DOLAR AŞILIRSA 1.735 GÖRÜLEBİLİR”

 

İstanbul Mücevherciler Kuyumcular ve Sarraflar Deneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırımtürk de konu hakkında sozcu.com.tr’ye açıklamalarda bulundu. Salgının ortaya çıktığı Çin’de hayatın yavaş yavaş normale dönmesinin verdiği iyimserlik ile altın, dolar, hisse senetlerinde yükseliş görüldüğünü belirten Yıldırımtürk, “Ancak bence bu sahte bir iyimserlik. Çünkü salgının ne kadar süreceği henüz belli değil. Ons altın fiyatında 1.690 seviyesi geçilemezse 1.610 dolara kadar gerileme olabilir. Ancak 1.690 seviyesinin üzerine çıkılırsa 1.700-1.735 seviyeleri görülebilir. Kısa vadeli düşüncem bu.” açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

ETİKETLER:

YORUMLAR

Solve : *
21 ⁄ 7 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.