DOLAR 32,3362
EURO 35,1165
ALTIN 2307,91
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Goldman Sachs’tan ayı piyasası öngörüsü

Goldman Sachs’tan ayı piyasası öngörüsü
13.11.2018
A+
A-

Goldman Sachs’ın ayı piyasası öngörü aracı 1970’lerden bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı

Goldman Sachs’ın ayı piyasasını öngörmek için oluşturduğu araç, tarihinin en yüksek seviyelerinden birine çıktı ve gelecek 12 ayda ortalama getirinin sıfır olacağı, aşağı yönlü ciddi risk olduğu sinyalini veriyor.

Goldman Sachs’ın işsizlik oranı, imalat verisi, çekirdek enflasyon, getiri eğrisi ve Shiller’in FK oranını temelinde hisse değerlemelerini temel alan ayı piyasası göstergesi 1906’ların ve 1970’lerin sonlarından bu yana görülen en yüksek seviye olan yüzde 73’e çıktı.

Goldman Sachs’ın hisse senedi baş stratejisti Peter Oppenheimer, “Gösterge kırmızı yanıyor. Tarihi olarak bakıldığında gösterge yüzde 60’ın üzerine çıktığında yatırımcılara ihtiyatlı bir duruşa dönmeleri için iyi bir sinyaldir” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
4 × 23 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.