DOLAR 32,5875
EURO 34,8214
ALTIN 2504,175
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Finansal astroloji: Venüs Akrep, kurtlarla dans…

Finansal astroloji: Venüs Akrep, kurtlarla dans…
09.10.2019
A+
A-

Para piyasalarında tecrübesizseniz kenara çekilin, izleyici olun paranız cebinizde kalsın.

Yok ben işi biliyorum diyorsanız buyrun gelin sahnede yerinizi alın.

Şimdi izleyici olmaya karar verdiyseniz önümüzdeki günlerde kendinizle konuşmalarınızı duyar gibiyim:) bak alsaydım şimdi para kazanmıştım, bir kaç gün sonra iyi ki almamışım ama ben aslında satardım şimdi para da kazanırdım… diye uzar bu düşünceler.

Hem tecrübesiz hem iş yapmaya çalışıyorsanız, aslında karda olacaktım ama…

Diye uzar gider bu cümleler hiç değişmez.

Sonuç önemli; kazanmayı becerenlerden misiniz yoksa hep kaybeden mi?

Herkes kazanan olabilir tek şart var ‘’kendini bil’’.

Para Piyasaları kurtlar sofrası, kuzular sadece yemek için.

Venüs Akrep onların zamanı kazanan olacaklar. Burada bir parantez açıyorum doğum haritaları bu dönem kazanmalarına izin veriyorsa eğer. Doğum haritaları ters bir etki alıyorsa böyle bir dönemde bırakın kazanmayı büyük kaybedebilirler.

14 Ekim dolunay var Plüton Dolunay’a çok zorlayıcı bir açı yapıyor, Plüton’un olduğu yerde karanlık işer döner, manüpülasyon vardır.

Türkiye Cumhuriyeti haritasında etken olduğu bölge vatan toprakları, yöneticiler, konu diğer ülkelerle ilişkiler. Merkür akrep gelen her habere inanma altında bir çok hesaplaşma olabilir. Örneğin Trump’ın twitlerinin arkasında ne var bir düşünmek gerek dedim ya manipülatif günler.

Farkındalıktan bahsediyorum sizlere ve bunun ne demek olduğunu farklı yollardan açıklamaya çalışıyorum. Astroloji ile kendini bilmek, etrafta neler oluyor bilmek müthiş bir ayrıcalık. Bir de bu farkındalığın fizyolojik bir durum olduğunu biliyorsanız işte o zaman bu Venüs Akrep dönemlerde büyük kazanan olursunuz!

Geçen hafta YouTube yayınımda verdiğimiz dolar, borsa, altın, gümüş öngörülerimiz tam olarak gerçekleşti.

Bist100 gelen sert satışlara rağmen halen orta vadeli yükseliş trendi içerisinde hareket ediyor ve 100700 seviyesi aşağı doğru kırılmadıktan sonra bu trend bir süre daha devam edecektir. Bu haftaki destekler 100700 ve 99000 dirençler ise 104000 ve 106150.

Dolar/TL Trump’ın açıklamaları ve Suriyeye yapılacak harekat ile bizim daha önce belirttiğimiz hedef olan 5,85 yöneldi. Bu direnç seviyesi önemli çünkü bu nokta kırıldıktan sonra trend değişecek ve hızlı bir şekilde 6,00 TL nin üzerine hareket olacaktır. Ama gelişmelere bakarsak artık destek seviyesinin 5,64 den 5,72 ye geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bitcoin 8000$ seviyesini kendisine kısa vadeli destek yaptı. buradan 9500$ seviyesine doğru bir tepki yükselişi gösterebilir. Bunun için 8500$ seviyesinin kırılması gerekir. Ama ana hedefimizin 6500$ olduğunu unutmayalım.

Altın/Ons destek seviyemiz 1450 seviyelerini gördükten sonra tepkisel bir yükselişle 1510$ seviyelerine geldi. Ticaret savaşlarındaki gelişmeler altının yönünü belirleyecektir. 1540 seviyesi kırılmadıktan sonra yeni pozisyon alınmalı.1482$ civarına çekilmeler ise trend içi hareketler olarak görülecektir.

Gümüş de geçen haftaki teknikler geçerli yani 18.40 geçilmeden alış yapılmamalı.

 

Kazanan olmayı seçiyorsanız,

Prof.dr. Güniz Köksal ile yapacağımız Farkındalığın Fizyolojisi seminerimize katılmanızı tavsiye ederim. Ben astroloji, doğum haritası ile bağlantısını,uygulamalarını anlatıyor olacağim. Ve tabi nasıl kazanan olacağınızı.

 

Hadi işin altında ne var?  hep birlikte görelim.

Zorlu günlerin kazananı olalım

 

Finansal Astrolog

Aylin Çetiner

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
26 × 14 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.