DOLAR 32,3445
EURO 35,097
ALTIN 2309,884
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Finansal astroloji: Cuma kapanışlara dikkat!

Finansal astroloji: Cuma kapanışlara dikkat!
21.11.2019
A+
A-

Haftaya heyecan var!
24 kasım Pazar’a geliyor.
Merkür’ün ileri hareketine dönmesine saatler kaldı, stationary pozisyonunun sonlarında önümüze getirdiği problemler ile son vuruşlarını yapıyor. Beklediğimiz para girişinin işaretçisi, Venüs, Jupiter kavuşuma gidiyor.

Mars ise Akrep burcuna geçiş yaptı ve çok güçlü, başarmayı istediğiniz her ne ise sonuca ulaşmak için gücünüz olacak. Lakin işler kolay değil, Ay Mars, Uranüs karşıt nisbeten yumuşatıcısı var fakat sert ve heyecanlı, amaca hizmet ediyor.

Para nereye yönleniyor;

Bist100 endeksinin hafta başında 106000 seviyesinin üzerine çıkması ve burada yerleşmesi endeksi kısa vadede 111000 hedefine göz kırpmasına neden oldu.  Faizlerin düşük seyretmesi, emtia ve döviz piyasalarında kısa vadede yukarı yönlü bir hareketin beklenmemesi ve yurtdışı piyasaların halen yükselişte olması borsaya olan ilgiyi arttırıyor. Artık desteğimiz 106000 ve 103500.
Dolar/Tl tarafında ise teknik kısa vadede 5,64 seviyesini hedefliyor, astroloji de onaylıyor. Daha öncesinde 5,68 desteği de var. 5,82 aşılmadan yeni bir pozisyon alınmamalı. Yılssonu hedefi olarak sıradışı beklenmedik bir olay olmadıkça 5,8 civarında kapanabilir.
Altın/ons tarafında kısa vadede 1475$ geçilmeden yeni pozisyon alınmamalı. Kısa vadede yatay bir görünüm var. Altının hareketlerini önceden tahmin etmek için ABD faizlerine ve ABD-Çin ticaret görüşmelerinin gelişmesine bakmak gerek. Gökyüzünde güçlü altın vurgusu olduğunda sizlerle paylaşacağım.
Bitcoin de geçen hafta bahsettiğimiz kısa vadeli direnç seviyesi 8600$ geçilemediğinde kısa vadede 7700$ seviyesine hareket ediyor. Daha sonraki destek ise 6600 seviyesi. Yeni pozisyon için 8600 aşılmalı.

Gökyüzünün etkilerini hayatınızın hangi alanından etkiyi alıyorsunuz? Olumlu mu? Olumsuz mu? Doğum haritanızı öğrenin.
Para sizinle olsun.

Bol kazançlar

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
18 − 11 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.