DOLAR 32,3694
EURO 35,0149
ALTIN 2326,041
BIST 9094,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Finansal astroloji: Gökyüzünde Boğa Yeni Ay’ı var!

Finansal astroloji: Gökyüzünde Boğa Yeni Ay’ı var!
05.05.2019
A+
A-

Boğa burcu madde ile alakalıdır yani beş duyumuz ile algıladıklarımızla. Bolluk, bereket dilekleriniz için, dünyaya ait her şey için özel bir gün.

Benim dileğim, Mindfulness uygulamalarının dört temel niteliği denge, şefkat, nezaket ve neşenin hayatlarımızda olması.

Geçtiğimiz hafta pazar yazılarımı artık Cumartesi okuyabileceksiniz demiştim. Lakin zaman ile alakalı Satürn Retro pozisyon da iken tabi ki  benim de zamanımı kısıtladı ve yazım yine Pazar gününe kaldı. Sorun yok kararı verdim Cumartesi gününe alacağım, retro işte geciktirecek. Diğer tüm işlerimizde de gecikme yaşayabiliriz bu dönemde bunlar çok normal. O halde gecikme olasılığını dahil ederek planlarımızı yapmamız doğru olacaktır.

Geçtiğimiz hafta yazımda ön görüm, kısa vadeli hareket eden traderların Dolar/TL tarafında, önceki haftanın yüksek seviyelerinden satış yapacağı olmuştu, canlı yayında da şimdilik buraya kadar demiştim. Önceki haftanın yükseği 5.98 idi nitekim geçen hafta da bu seviyenin üzerine çıkamadı. 

Borsa endeksinin belirli bir yönü olmayacağı öngörüsünü yapmiştim , nitekim perşembe gününe kadar yukarı meyil eden borsa Perşembe ve cuma günleri aşağı yönlü kapanış yaptı.

5 Mayıs Pazar günü Boğa burcu Yeni Ay’ı sonrasında Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna geçecek demek oluyor ki bu hafta madde yani para gündemimizde birinci sıraya oturacak. Gündem değişecek ve yakından takip ettiğimiz İstanbul seçim sonuçları konusunu bir kenara bırakıp para konusuna geçeceğiz. Medya maddi konuları işaret edecek. Bizler para konuşurken Boğa Yeni Ay’ının Ocak Ay’ı tutulmasına ve birlikte Vega sabit yıldızına yapmış olduğu güzel açı ile İstanbul seçim sonuçları konusunu artık konuşmamıza gerek kalmayacak noktaya gelecek. Seçim öncesi yazı ve canlı yayınlarda bahsettiğim şekliyle devam edecek. Vega sabit yıldızı yöneticiler ile alakalıdır ve Yeni Ay ile olumlu pozisyonda. İptal yok!

7 Mayıs Salı günü Paranın gezegeni Venüs  Satürn ile parayı kısıtlayıcı bir açı yapıyor büyük şans Jupiter ile de bolluğu gösteren açı alıyor. Pazartesi günü de bu karmaşık açıların etkisi altında olacağız. 

Kısaca bu hafta paranın yokluğu yazılıp, çizilip, konuşulurken bir yandan da piyasalar da olumlu bir hava esiyor olabilir.

{youtube}https://youtu.be/VJR73AnQd0A{/youtube}

Dolar/Tl için şimdilik buraya kadar ön görümü koruyorum. Şimdilik buraya kadar ise gevşeme beklemek de doğru olacaktır. 5,85-5,82 seviyelerine geri çekilme olasılığı taşımakta.

Borsa endeksi trendless devam ederken, Bu hafta gökyüzündeki Venüs koç’un doğru kullanımı ortama anlık uyum sağlayarak hızlı pozisyon açıp kapamak olacaktır.
Borsa endeksi için destek noktaları 94000 ve 91000, direnç noktaları 95000 ve 97500 olarak devam etmekte.

Ons/Altın 1280$ bandının üzerinde kalabilirse 1280-1315$ aralığı geçerli olacak.

Para bu ay Koçların… Yeni Ay onlara hiç tahmin etmedikleri paraları getirebilir. Tavsiyem ellerine geçeni hemen sağlam bir yatırıma yönlendirmeleri olacaktır zira Uranüs de o bölgede ve Boğa burcu parasının da güvende olmasını ister.

Unutmayın parayla ilişkimiz duygusal…

Bu duygu durumumuza olan tavrımızı doğum haritalarımız bize söylüyor. 

Ve bizler paraya Mindful yaklaşım ile  karar alma ve uygulama kapasitemizi geliştirebiliyoruz

Dengede kalın.

Aylin Çetiner 

Finansal Astrolog

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
24 × 30 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.