DOLAR 32,3167
EURO 35,0638
ALTIN 2279,588
BIST 9019,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

iCloud nedir?

iCloud nedir?
02.03.2021
A+
A-

iCloud, içeriklerinizi güvenli bir şekilde saklar ve uygulamalarınızı tüm aygıtlarınızda güncel tutar. Böylece tüm bilgilerinize (fotoğraflarınız, dosyalarınız, notlarınız ve daha fazlasına) her yerden erişebilirsiniz. iCloud, 5 GB’lik ücretsiz iCloud saklama alanıyla gelir ve dilediğiniz zaman daha fazla saklama alanı ekleyebilirsiniz.

iCloud, bir aygıtta yaptığınız değişikliklerin diğer tüm aygıtlarınızda görünmesini sağlar. iCloud.com’da; Fotoğraflar, Mail ve Notlar gibi favori uygulamalarınızın web versiyonlarına da erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken desteklenen herhangi bir web tarayıcıdan giriş yapmak.

iCloud, Apple cihazlarınızı birbirine bağlanmanızı sağlayan bir yöntemdir. Hangi aygıtı kullanıyor olursanız olun; belgeler, fotoğraflar, notlar ve kişiler gibi önemli bilgilerinizin her zaman en son sürümlerine sahip olursunuz. Fotoğrafları, takvimleri, konumları ve daha pek çok bilgiyi arkadaşlarınız ve ailenizle kolayca paylaşırsınız. Hatta aygıtınızı kaybederseniz aygıtınızı bulmanıza bile yardımcı olan bir teknolojidir.

iOS aygıtınız veya Mac’iniz yok mu? Yine de, iCloud hesabınız, bir Mac veya Windows web tarayıcısı kullanarak belge ve notlar oluşturmanıza ve bunları paylaşmanıza olanak sağlar.

Başlamak için iOS aygıtlarınızda, Mac’inizde, Apple Watch’unuzda, Apple TV’nizde ve Windows bilgisayarınızda iCloud’u ayarlayın veya doğrudan www.icloud.com ‘dan iCloud’a yalnızca web tabanlı erişim elde edin. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarınızın web tarayıcısından www.icloud.com ‘u kullanabilirsiniz.

iCloud’u kullanma yollarından bazılarını burada bulabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı güncel tutuniCloud Fotoğraf Arşivi tüm fotoğraf ve videolarınızı güvenli bir şekilde saklar; www.icloud.com ‘da, iOS aygıtlarınızda, Mac’inizde, Apple TV’nizde ve hatta Windows bilgisayarlarınızda güncel tutar. Fotoğraflar uygulamasında yaptığınız tüm düzenlemeler her yerde otomatik olarak güncellenir. iCloud Fotoğraf Paylaşımı ile fotoğraf ve videoları yalnızca seçtiğiniz kişilerle kolayca paylaşabilir ve onları paylaşılan albümlerinize fotoğraf, video ve yorum eklemeye davet edebilirsiniz.

Tüm dosyalarınızı iCloud’da güvenle saklayıniCloud’da her türlü belgeyi güvenle saklayın ve düzenleyin. macOS Sierra ile, Masaüstü ve Belgeler klasörlerinizi iCloud Drive’a ekleyebilir ve tüm belgelerinizin www.icloud.com ‘da, iOS aygıtlarınızda, Mac’inizde ve Windows bilgisayarınızda otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Ailenizle müzikleri, kitapları, uygulamaları ve daha fazlasını paylaşınAile paylaşımı, en fazla altı aile üyesinin iTunes Store, App Store ve iBooks Store satın almalarını, aynı hesabı kullanmadan paylaşmasını sağlar. Aile satın alımlarını aynı kredi kartıyla ödeyin ve çocukların harcamalarını ebeveynlerin aygıtlarından onaylayın. Ayrıca fotoğraflar, aile takvimi, anımsatıcılar ve konumları paylaşın.

iOS aygıtlarınızı, Apple Watch’unuzu veya Mac’inizi bulunHarita üzerinde size veya aile bireylerine ait aygıtların konumunu belirleyin. Bir aygıtta ses çalın, aygıtı kilitleyip takip edin ya da uzaktan silin.

Arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi bulunSiz, aileniz ve arkadaşlarınız konumlarınızı paylaşabilir, birbirinizi takip edebilir ve bir harita üzerinde herkesin konumunu görebilirsiniz.

Pages, Numbers ve Keynotewww.icloud.com ‘daki uygulamaları kullanarak Pages, Numbers ve Keynote belgelerinizi iOS aygıtlarınızda ve Mac’inizde güncel tutun. Pages, Numbers ve Keynote hakkında daha fazla bilgi alın.

Mail, Kişiler, Takvim, Notlar ve AnımsatıcılariCloud.com’daki, iOS aygıtlarınızdaki ve Mac’inizdeki uygulamaları kullanarak e-postalarınızı, kişilerinizi, takvimlerinizi, notlarınızı ve anımsatıcılarınızı güncel tutun. Mail, Kişiler, Takvim, Notlar ve Anımsatıcılar hakkında daha fazla bilgi alın.

Müzik, uygulamalar ve iBooksiTunes Store, App Store ve iBooks Store’dan satın aldıklarınız tüm aygıtlarınıza otomatik olarak gelsin ve geçmişte satın aldıklarınızı istediğiniz zaman indirin.

Safari’deki iCloud Sekmeleri, yer imleri ve okuma listesiMac’inizde ve iOS aygıtlarınızda açtığınız web sayfalarını (iCloud Sekmelerinizi) görün. Çevrimdışı olsanız bile Okuma Listenizdeki makaleleri okuyun. Ayrıca Mac’inizde, iOS aygıtlarınızda ve Windows bilgisayarınızda aynı yer imlerini kullanın.

iCloud Anahtar ZinciriParolalarınızı, kredi kartı bilgilerinizi ve daha fazlasını güncel tutun ve Mac’inizde ve iOS aygıtlarınızda otomatik olarak girilmesini sağlayın.

iMovie TheaterTamamladığınız filmleri ve fragmanları tüm aygıtlarınızda izleyin. iPhone, iPad veya Mac için daha fazla bilgi alın.

Yedekleme ve geri yüklemeiOS aygıtınız açık, kilitli ve bir güç kaynağına bağlıyken iCloud, aygıtınızı Wi-Fi üzerinden her gün otomatik olarak yedekler. iOS aygıtınızı geri yüklemek veya yeni bir aygıt ayarlamak için iCloud yedeklemenizi kullanabilirsiniz.

Mac’ime DönMac’inizi uzaktaki bir Mac’inize internet üzerinde güvenle bağlayın ve uzaktaki Mac’inizin ekranını görüntüleyin veya dosya paylaşın.

iCloud saklama alanıiCloud ile e-posta, belge, fotoğraf ve iOS aygıtı yedeklemeleriniz için 5 GB ücretsiz saklama alanına sahip olursunuz. Satın aldığınız müzikler, uygulamalar, TV programları ve kitaplar kullanılabilir saklama alanınızda yer kaplamaz.ni girerek yeni bir Apple Kimliği edinebilirsiniz.

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.