DOLAR 32,3219
EURO 35,1353
ALTIN 2298,659
BIST 9055,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vakıf Emeklilik, ikinci sigorta laboratuvarını açtı

Vakıf Emeklilik, ikinci sigorta laboratuvarını açtı
24.10.2016
A+
A-

Vakıf Emeklilik’in sigortacı adaylarını geleceğe hazırlamak amacıyla oluşturduğu Sigorta Laboratuvarı sınıflarının ikincisini Şişli Ahi Evran Lisesi’nde açtı.

Vakıf geleneğine uygun sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Vakıf Emeklilik, Sigorta Meslek Liseleri’ne eğitim desteği vermek ve geleceğin sigortacılarını yetiştirmek amacıyla ikinci sigorta laboratuvarını Şişli Ahi Evran Lisesi’nde açtı. Açılışa Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, İstanbul İl Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentur, Şişli Ahi Evran Lisesi Okul Müdürü Abdullah Eryılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, sadece laboratuvar açmadıklarını, öğrencilere dokunmaya devam ettiklerini belirterek, “Bizim için de çok anlamlı bir gün. İlk uygulamamızı Anadolu yakasında Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaptık. Profesyonel bilgi birikimi olan insanlar yetiştirmek istiyoruz” dedi.

 

Obalı, şunları kaydetti: “Sigorta Laboratuvarı projesi, sigortacılıkta kariyer yapmak isteyen gençlere şimdiden önemli bir iş deneyimi kazandırıyor. Gençlerimiz, proje aracılığıyla kendilerini geliştirebilecek ve sektörün önemli isimleri ile bir araya gelebilecekler. Genç yaşta kazanılan bu tecrübe sayesinde de ileride çalışmak istedikleri şirketlerin ilk tercihleri arasında yer alabilecekler” dedi.

 

Vakıf Emeklilik’in açtığı laboratuvar sınıflarında; bilgisayar ve sigorta konusunda birçok kaynak kitap yer alıyor. Vakıf Emeklilik bu proje ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Sanayii İşbirliği” projesine de katkıda bulunuyor.


YORUMLAR

Solve : *
23 + 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.