DOLAR 32,5267
EURO 34,9551
ALTIN 2434,23
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türkiye’nin en yenilikçi etkinliği: Oniki!

16.06.2022
A+
A-

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek yenilikçi etkinlik konsepti ‘Oniki’, 20 Haziran’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ilk etkinliğini gerçekleştirecek. E-ticaret ve e-ihracat odağında yapılacak olan ilk etkinlikte, yüzlerce Türk iş insanı bir araya gelecek.

Oniki Nedir?

Oniki’nin Kurucu Ortağı&CEO’su Ziya Kızıltan ile ekibinin yaklaşık 1 senedir üzerine çalıştığı yeni nesil etkinlik deneyimi Oniki, 20 Haziran’da ilk etkinliği ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Konferans, networking ve eğlenceyi bir araya getiren Oniki; sponsor sunumları, birebir tanışma seansları ve etkinlik sonu eğlencesi ile “en verimli ve en keyifli” etkinlik deneyimini Türk iş insanıyla buluşturuyor.

Tamamen yapay zeka destekli yazılım ile B2B eşleşme yapabilen yeni hibrit etkinlik teknolojisi ‘Oniki’, etkinlikten faydalanmak isteyen kişilerin bilet satın alma aşamasında doldurdukları başvuru formu sayesinde; işleri ve kendileri için en ideal çözümleri sunan diğer 12 katılımcı ile eşleşmesini sağlıyor. Eşleşen katılımcılar fiziksel olarak düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek iş süreçlerinin çözümü ve ortaklık kurabiliyor. Birebir tanışma seansları gerçekleştirilmeden önce Oniki ekibi tarafından özel olarak tasarlanan Oniki Mobil Uygulaması üzerinden katılımcılar, tanıdığı kişileri seçerek yeni networkler kurma şansını artırabilecek. Aynı zamanda tanışma seansı sonrasında, eşleşme yaptığı kişinin iletişim bilgilerine erişebilecek ve görüşme değerlendirilerek puan toplanabilecek.

Oniki, e-ticaret ve e- ihracat alanında çözüm üreten firmalar ile bu alanlarda çözüm arayan üretici, KOBİ ve girişimcileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda sponsor sunumları sayesinde, katılımcılar sektöre dair en güncel ve en doğru bilgilere kısa zamanda erişebilecek.

Oniki’ye hangi ortamlarda katılabilirim?

Oniki, dünyanın her noktasından katılım sağlanabilmesiyle de benzerlerinden ayrılıyor. Hibrit model avantajıyla Oniki’ye hem fiziksel hem de online olarak katılım gösterilebiliyor. 20 Haziran Pazartesi günü Zorlu PSM’de fiziksel olarak gerçekleştirilecek etkinlik, eş zamanlı olarak online da devam edecek. Fiziksel etkinlik kontenjanından yararlanamayan veya farklı bir şehir veya ülkede yaşayan kişiler dünyanın dört bir tarafından Oniki’de online olarak yer alabilecek. Online katılımcılar da canlı yayınlarla fiziksel etkinliği takip edebilirken aynı zamanda fiziksel katılımcılar gibi en doğru 12 kişi ile eşleşebilecek, özel tanışma seanslarını video görüşmeleri aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Oniki’ye kimler katılmalıdır?

Yapay zeka destekli Oniki öncelikli olarak; e-ticaret ve e-ihracat sektörlerinde çözüm arayan, ürün veya hizmetlerini doğru kişilere ulaştırmak isteyen; işini bütçe ve zamanını doğru yönetmek isteyen; bugüne kadar katıldığı etkinliklerde nitelikli networkler kazanamayıp nakit ve zamanını harcayan kişileri bir araya getiriyor. Alanında bir ilk olan Oniki, benzersiz teknolojisiyle katılımcıların kısa zamanda en doğru çözüme ve bilgiye ulaşmasını hedefliyor. Oniki; fiziksel etkinliğinde özellikle ticari potansiyeli en yüksek katılımcıları bir araya getirerek, Türk iş dünyasına değer katma odağını benimsiyor.

Puanlama ve Sürpriz Hediyeler

Oniki’de fiziksel olarak yer alan katılımcılar; katıldıkları birebir tanışma seansları sonrasında görüşmelerini değerlendirerek, sponsor sunumlarının ardından mobil uygulama üzerinden sorulan sorulara yanıt vererek, etkinlik süresince stant ziyaretleri gerçekleştirerek puan toplayabilecek. Bu puanlar sayesinde, en çok puan toplayan 12 kişi arasına girerek etkinlik sonunda sahnedeki 12 sürpriz hediyeden birini kazanma şansını yakalayabilecek.

Maksimum verim için: “Oniki’ye Katılım Rehberi”

Kendine özgü dinamikleri ve uygulamaları ile dikkat çeken Oniki, etkinlik başlangıcından son anına kadar katılımcılarına her saniyeyi verimli geçirmeleri için ortam hazırlıyor. Sektörün en doğru ve en güncel bilgilerine erişilebilecek sunumlar, çözüm sağlayan ve çözüm arayanları bir araya getiren B2B eşleşmeler, sürpriz hediyeler, benzersiz mobil uygulama deneyimi, etkinlik sonu eğlencesi ile Oniki, yeni bir dünyanın kapılarını Türk iş insanına açıyor.

Bu benzersiz deneyimde maksimum verim elde edilmesini isteyen Oniki ekibi, katılımcıları için bir rehber hazırlamayı da ihmal etmedi. 12 maddelik bu rehber sayesinde katılımcılar, etkinliğin ilk anından son anına kadar en ideal deneyimi yaşayabilecek. Etkinlik öncesinde ve sırasında https://oniki.net/onikiye-katilim-rehberi/ adresinden “Oniki’ye Katılım Rehberi”ne erişebilirsiniz.

Oniki’ye nasıl katılabilirim?

Oniki’nin 20 Haziran’daki ilk etkinliğe katılmak için https://oniki.net/ adresinden kayıt oluşturduktan sonra bilet satın alabilirsiniz. Oniki Kurucu Ortağı & CEO’su Ziya Kızıltan, fiziksel etkinlikte işinize ve kendinize maksimum fayda sağlayabilecek 12 kişi ile eşleşmek için kayıt oluştururken başvuru formunun doğru ve detaylı bir şekilde doldurulması gerektiğinin altını önemle çiziyor.

 

İlk fiziksel etkinliğini İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirecek olan Oniki’nin bir sonraki rotasında ise Ankara var. Daha sonrasında İzmir ve Antalya gibi illerde de etkinlik gerçekleştirmek isteyen Oniki’nin ana hedeflerinden biri de ilerleyen süreçte dünyaya açılmak.

 

ETİKETLER: ,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.