DOLAR 32,5723
EURO 35,0139
ALTIN 2429,174
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TOYP Talks başladı!

TOYP Talks başladı!
01.06.2021
A+
A-

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (JCI) dünya çapında 1981 yılından bu yana düzenlediği, “Ten Outstanding Young Persons of the World”ün Türkiye ayağı olan TOYP- “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci” projesi çalışmalarını dijitale taşıdı.

TOYP, başarılı gençlerin çalışmalarını görünür kılmayı, onları daha duyarlı ve aktif vatandaş olmaları yönünde teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci Projesi”, alanında uzman jüri komitesi tarafından kategorisinde birinciliğe layık görülen gençleri ağırlayacakları TOYP Talks serisini dün akşam başlatmış oldu.

Hikayeleriyle ilham olan birincilerinin TOYP serüvenlerini ve çalışmalarını anlattığı “TOYP Talks” serisinin ilkini 29 Mayıs saat 20’de JCI Türkiye Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirdi.

2011 JCI Türkiye TOYP Ödülleri’nde, İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet kategorisi birinciliğine layık görülen ve otizmli bireylere sporla destek olan Sporben Otizm Aileleri Gençlik ve Spor Kulübü Kurucusu Bener Erkorur TOYP Talks serisinin ilk konuğu oldu.

Otizm konusunda ki çalışmalarıyla fark yaratan Bener Erkorur TOYP sürecinde uluslararası platformlarda yer almanın uluslararası yatırımcılarla tanışabilmek adına elverişli bir ortam sağladığını ve projesini destekleyecek sponsorlar bulma aşamasında TOYP birinciliğinin çok etkili olduğundan bahsetti.

Türkiye’nin en başarılı 10 genci aranıyor için TIKLAYINIZ!

 

Bener Erkorur, 2009’da Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Şampiyonası’na 4 sporcusunun katılmasına önayak oldu. Sportizm programlarına devam eden otizmli sporcuların, Türkiye Özel Sporcular Fedarasyonu’nun organize ettiği başka turnuvalara da katılmasına destek veren Erkorur, TOYP’un başarılı genç ekibinin de katıldığı programda izleyiciden yoğun ilgi gördü ve soru yağmuruna tutuldu. Erkorur tüm soruları cevaplamaya çalıştı.

Konuklar arasında yer alan JCI Türkiye Başkanı Altuğ Türkdalı ve JCI İstanbul Başkanı Tolga Kayasu programda TOYP’un ulusal ve uluslararası projelerine dikkat çekti. TOYP Direktörü Sevinç Yazılıtaş ise “TOYP aracılığı ile projemizde başarılı gençlerin çalışmalarını 26 yıldır görünür kılmaya devam ediyoruz. TOYP Talks serimiz ile bu başarıları ölümsüzleştirebileceğimiz bir dijital hafıza yaratmayı planlıyoruz” dedi.

JCI Türkiye Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirilen TOYP Talks yayınına aşağıdaki linkten ulaşabilir ve sosyal medya hesaplarını takip ederek TOYP’un düzenli olarak yapacağı yeni etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz.

Youtube: https://youtu.be/2E8gAYdGwN0

Instagram: https://sgm.gr/S7WS

Facebook: https://sgm.gr/gxq6A

Linkedin: https://sgm.gr/Xpmxp


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.