DOLAR 32,3547
EURO 34,8896
ALTIN 2384,387
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Petit Pain’den sağlıklı ve geleneksel lezzetler

09.03.2017
A+
A-

Petit Pain’den sağlıklı ve geleneksel lezzetler

Temel faaliyet alanı fırıncılık ve pastacılık olan Petit Pain, doğal ve kaliteli malzeme kullanımı, katkı maddesi içermeyen ürünleri ile kurumsal ve bireysel tüketicinin lezzet adresi oldu.

Fransızca’da ‘Küçük Ekmek’ anlamına gelen Petit Pain, kültürümüzde büyük öneme sahip ekmeğe kattığı lezzet, kalite ve çeşitlilik ile cafe, restaurant, catering firmaları, beş yıldızlı oteller gibi birçok kurumsal firmanın vazgeçilmezi oldu. Fransızların ekmek ve pasta kültürünü Türk damak tadına uyarlayan Petit Pain, Türkiye’deki fırıncılığın ve unlu mamul üretiminin gelişimine doğal malzemeyle hazırladığı zengin ürün çeşidi, kalitesi ve lezzeti ile katkıda bulunuyor.

GÖRSEL 1

Yurtdışındaki ürün çeşitliliğini Türkiye’ye taşıyan, ekmek ve pasta imalatındaki kalitesi ve lezzeti ile tanınan Petit Pain 2008’de Tolga ve Mithat Bilgiç kardeşler tarafından İstanbul Kavacık’da kuruldu. Fransa’da Gastronomi eğitimi alan iş hayatına daha sonra Londra’da devam eden Tolga Bilgiç ile Turizm ve Otelcilik öğrenimi gören Mithat Bilgiç bilgi birikimlerini ve deneyimlerini Petit Pain markası altında sunuyorlar. Ayrıca yeni ürün araştırma ve geliştirmesi Birsel Bilgiç’in bilgisi ve tecrübesi dahilinde yapılıyor ve yeni trendlere göre devamlı güncelleniyor.

GÖRSEL 2

Ortaklardan Mithat Bilgiç artık Türk insanının doğru beslenmeye önem verdiğinin altını çiziyor ve şöyle devam ediyor;” Artık ister işyerinde, ister evinde isterse davetlerde Türk insanı; DOĞAL, EKŞİ MAYALI, TAM BUĞDAY UNUNDAN ÇOK TAHILLI üretilen EKMEK yemeyi tercih ediyor.Petit Pain olarak biz de kurulduğumuzdan bu yana yani 9 yılı aşkın bir süredir ekmek dahil tüm ürünlerimizde katkı maddesi asla kullanmıyoruz. Petit Pain kuruluşunun 10.yılını kutlamaya hazırlanırken kurumsal ve perakende müşterilerine yeni sürpriz ürünler, lezzetler hazırlığı içinde”diyor.

GÖRSEL 4

 

Fransız ekmekçiliği ve pastacılığından lezzetler sunan Petit Pain’in ekmek ve pasta şefleri İstanbul Kavacık’taki merkezde üretim yapıyor. Cheesecake, kek, tatlı tuzlu kurabiye, tart, turta, kiş, kruvasan, pastalar, ekşi maya ile üretilen ekmekler, diyet ürünleri ve daha birçok özel tat Bağdat Caddesi – Erenköy Petit Pain Patisserrie – Cafe’de lezzet severlerle buluşuyor.

GÖRSEL 5

Petit Pain; cafe, restaurant, catering firmaları ve beş yıldızlı otellerin günlük ekmek, pasta tatlı-tuzlu kurabiye, croissant ve çörek çeşitleri gibi unlu mamul ihtiyaçlarını karşılıyor.

GÖRSEL 6

Türkiye de bulunan yabancı restaurant ve otel şeflerinin değişik ürün taleplerinin yerine getirilmesi için çözüm ortaklığı sunan Petit Pain; özel organizasyonlara ürün destekli catering hizmetleri, şirketlerin doğum günü, bayi toplantısı, seminer, workshop toplantıları gibi özel günlerde ihtiyaç duydukları pasta, tatlı-tuzlu kurabiye çeşitlerini sağlıklı, katkı maddesiz olarak karşılıyor.

GÖRSEL 7


YORUMLAR

Solve : *
15 × 3 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.