DOLAR 32,5715
EURO 34,7001
ALTIN 2417,909
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

JCI Beşiktaş Şubesi, “Let’s Connect with English” Dedi!

JCI Beşiktaş Şubesi,  “Let’s Connect with English” Dedi!
20.11.2020
A+
A-

JCI Beşiktaş (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Beşiktaş Şubesi) ve Cambly (Uluslararası Online İngilizce Eğitim Platformu) bir araya gelerek JCI Türkiye Üyelerinin günümüzde tüm dünyanın ortak dili olan İngilizce üzerindeki hakimiyetini arttırmak amacıyla paydaşlığa imza attı.

DÜNYANIN ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU: CAMBLY

Cambly, anadili İngilizce olan eğitmenlerle anında ve bire bir İngilizce derslerine katılmanızı sağlayan, dünya çapında 5.5 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmış Uluslararası İngilizce dil geliştirme platformudur.
Her geçen gün daha da artan kullanıcılarının hem bilgisayar üzerinden hem de mobil uygulama üzerinden istedikleri zaman derslere katılabilmesini sağlayan Cambly; İngilizce öğretmenin yanı sıra, platforma üye olan kişileri ana dili İngilizce olan kişilerle bir araya getirip kendi ağızlarından kültürlerini öğrenebilme, iletişim ağınızı genişletebilme, yeni iş alanları gibi fırsatlarda sunmaktadır.

KÜRESEL LİDERLİK & GİRİŞİMCİLİK AĞI: JCI

JCI Beşiktaş ve Cambly, ULUSLARARASI olma özellikleri ile ortak paydada buluşup büyük bir Paydaşlığa imza atmışlardır.

105 yıllık bir geçmişe sahip Uluslararası nitelikte bir Dernek olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, 18-40 yaş arasındaki Üyelerinin Liderlik ve Girişimcilik ruhunu besleyen ve destekleyen , yaşadığı toplumun bütününde pozitif değişim yaratmayı hedefleyen, yaklaşık 200.000 aktif üyesi ile, 118 ülke ve 5.000 den fazla şubede örgütlenmiş kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

1986’dan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren JCI, toplumda fark yaratan liderler, girişimciler ve aktif vatandaşlar yetiştirmeyi kendine görev edinmiştir.

2015 yılında kurulan JCI Beşiktaş, bugüne kadar toplumu ilgilendiren birçok konuda Birleşmiş Milletlerin Küresel Kalkınma Hedeflerini kendilerine pusula edinerek projeler yapmış, etkinlikler düzenlemiş, hem bireylerde hem de toplum genelinde farkındalık yaratmayı amaçlamış ve başarmıştır.

Ülkemizin en seçkin Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi olan JCI Türkiye’nin, lokomotif şubelerinden biri haline gelen JCI Beşiktaş, her geçen gün aktif üye sayısını arttırmakta olup, günümüzde 39 üyeden oluşmakta, diğer STK’lara da model oluşturabilecek projeler geliştirmektedir.

İki kurum arasındaki paydaşlık anlaşması, hem Uluslararası JCI etkinlik katılımları hem de iş hayatında akışkan ve etkili bir İngilizceye sahip olmayı, aynı zamanda İngilizce’ye karşı olan tabuların yıkılmasını amaçlamaktadır.

Duyurulduğu günden bu yana JCI Üyeleri tarafından büyük ilgi gören Paydaşlık , JCI Besiktasin gundemini “Paydaşlığı ilerleyen dönemde nasıl daha aktif hale getirebiliriz?” sorusu ile meşgul etmektedir.

Söz konusu paydaşlık çalışması “Ağaç yaşken eğilir” atasözünden yola çıkarak toplumun geleceği olan çocukları da kapsamaktadır.

JCI Beşiktaş, 4-15 yaş aralığındaki genç bireylerin, kendileri için en iyi geleceği oluşturmalarına ön ayak olmak amacıyla, paydaşlık çalışmalarına Cambly Kids platformunu da dahil etmektedir.

Özel geliştirilmiş eğitim metodları ve yaş grubuna göre özenle seçilmiş ana dili İngilizce olan öğretmenler ile , kendini daha iyi ifade edebilen , İngilizce konuşmakta çekince hissetmeyen bir nesil oluşturmanın temelini atmaktadır.


YORUMLAR

Solve : *
15 − 11 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.