DOLAR 32,3374
EURO 35,1158
ALTIN 2313,024
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Xerox, Galler Prensi’nin Terra Carta Mührüne layık görüldü

Xerox, Galler Prensi’nin Terra Carta Mührüne layık görüldü
10.11.2021
A+
A-

Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) bugün Terra Carta Mührüne layık görüldüğünü duyurdu. İlk kez verilen 2021 Terra Carta Mührü, inovasyona yön veren ve gerçek anlamda sürdürülebilir pazarlar yaratmaya olan bağlılıklarını gösteren ve Ocak 2021’de başlatılan Doğa, İnsan ve Gezegen için Terra Carta kurtarma planının hedeflerine uyum sağlayan küresel şirketleri ödüllendirir.

Birleşik Krallık Galler Prensi Charles “Terra Carta Mührü, sürdürülebilir bir gelecek için ciddi bağlılık gösteren ve işinin merkezine doğa, insan ve gezegeni koyan kurumları ödüllendirmektedir. Çocuklarımız ve torunlarımız için gezegeni korumak istiyorsak, hepimiz bazı değişiklikler yapmak zorundayız ve bu şirketler, hepimiz için bunu daha kolay hale getirmeyi taahhüt ediyorlar.” değerlendirmesinde bulundu.

Benchmark nedir ve nasıl yapılır? TIKLAYINIZ!

Xerox Başkan Yardımcısı ve CEO’su John Visentin, “Ekselanslarına Terra Carta Mührünün açılışına öncülük ettiği için teşekkür etmek istiyoruz ve bu ödülü almaktan onur duyuyoruz. Xerox’ta uzun zamandır bizimki gibi işletmelerin herkes için daha parlak bir gelecek yaratırken gezegenin sağlığını korumada kritik bir rol oynadığına inanıyoruz.

Genç mühendisler için pazarlama ve marka yönetiminin püf noktaları. TIKLAYINIZ!

2040 yılına kadar net sıfır hedefine ulaşmak için bir yol haritasına sahip olarak bağlılığımız Terra Carta’nın gerekliliklerinin üstüne çıkıyor. Sürdürülebilir inovasyona öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Bu şekilde davranarak dünyanın en büyük zorluklarından bazılarının çözülmesine yardımcı oluyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Markalar! TIKLAYINIZ!

İklim değişikliğinin günümüzün belirleyici sorunlarından biri olmasıyla birlikte, Xerox, 2021 yılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Raporu’nda belirtildiği üzere, bu yıl net sıfır hedefini 10 yıllık olarak 2040’a kadar hızlandırdı. Rapor, Xerox’un net sıfıra yönelik yol haritasını ilk kez yayınladığını gösteriyor. Yol haritası, çevreye duyarlı ürünler ve temiz teknolojiler tasarlamanın yanısıra özellikle süreçlerin ve enerji verimliliğinin iyileştirilmesine odaklanıyor. Xerox, 2021 yılı KSS raporunu Küresel Raporlama İnisiyatifi (GRI) standartlarına ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına (SDG’ler) göre hazırladı.

Terra Carta Mührü Nedir?

Terra Carta Mührü, sektörlerinde lider konumda bulunan ve 2050 veya daha erken bir tarihte net sıfır hedefine ulaşmak için küresel olarak tanınan, bilimsel ölçütlerle desteklenen, geçişe ilişkin inandırıcı yol haritalarına sahip şirketleri ödüllendiriyor.

Xerox Holdings Corporation Hakkında

100 yılı aşkın bir süredir Xerox, işyeri deneyimini sürekli olarak yeniden tanımlamıştır. Ofis ve üretim baskı teknolojisindeki liderlik konumumuzdan yararlanarak, günümüzün işgücüne sürdürülebilir bir şekilde güç sağlamak için yazılım ve hizmetler alanına doğru bir gelişme gösterdik.

Pandoranın kutusu teknoloji: Sürekli değişen hayatlarımız. TIKLAYINIZ!

Ofisten sektörel ortamlara kadar, farklılaştırılmış iş çözümlerimiz ve finansal hizmetlerimiz, işin nerede yapıldığının bir önemi olmadan, müşterilerimiz için her gün daha iyi çalışılmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bugün, Xerox bilim insanları ve mühendisleri, dijital dönüşüm, artırılmış gerçeklik, robotik süreç otomasyonu, katmanlı üretim, Endüstriyel Nesnelerin İnterneti ve temiz teknoloji alanlarında çığır açan teknolojilerle inovasyon mirasımızı sürdürüyorlar. Daha fazla bilgi için xerox.com adresine bakınız.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.