DOLAR 32,476
EURO 34,8108
ALTIN 2443,564
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trafik sigortasına zam açıklaması

Trafik sigortasına zam açıklaması
27.10.2017
A+
A-

Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy açıkladı;

Trafik sigortası primleri 2018’de zamlanacak. İyi sürücülerin ise daha fazla ödüllendirilmesi değerlendiriliyor.

Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, “Trafik sigortası prim fiyatlarında 2018 yılı için mutlaka bir güncelleme olacaktır” dedi.

Çakırsoy, Marmara Üniversitesi’nde gerçekleşen konferansta kendisine yöneltilen “2018 yılı için trafik sigortasında prim fiyatlarında bir değişim ya da artış öngörülüyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Muayeneye gitmeden “plakaları yenileyin” uyarısı. TIKLAYIN!

“Mutlaka olacaktır çünkü Türkiye’de biliyorsunuz dinamik bir piyasa var. Artan birtakım maliyetler var. Bunları biz senaryolar, alternatifler şeklinde sayın müsteşarımıza sayın bakanımıza arz edeceğiz. Onların takdirlerine sunacağız. Mutlaka bir güncelleme olacaktır. Hepimiz toplumun içinde yaşıyoruz, belli maliyetler artıyor, bunlara bakılacak. Ama benim bu aşamada bir rakam zikretmem, şu oran olacaktır demem doğru olmaz ama mutlaka bir güncelleme olacaktır.”

Kasko sigortası yenilerken dikkat edilmesi gerekenler. TIKLAYIN!

İYİ SÜRÜCÜYE DAHA FAZLA İNDİRİM

Çakırsoy, iyi sürücü kötü sürücü ayrımının ise daha fazla belirginleşebileceğini ifade etti.

Çakırsoy, “7 basamak olan sürücü skalasının belki 17 basamak olmasını, iyi sürücünün daha çok ödüllendirilmesini, ama maalesef trafik canavarı dediğimiz sürücülerin de belki daha çok prim anlamında cezalandırılmasını konuşacağız. Bu sistem kendini sürekli güncellemek zorunda olan bir sistemdir” dedi.


YORUMLAR

Solve : *
24 ⁄ 8 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.