DOLAR 32,3732
EURO 34,9786
ALTIN 2326,027
BIST 9069,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2021 yılının öne çıkan dekorasyon ipuçları

2021 yılının öne çıkan dekorasyon ipuçları
13.01.2021
A+
A-

2021 yılının öne çıkan dekorasyon ipuçları

Evlerde daha çok vakit geçirilen bu günlerde, eşya seçimi yaparken bir evden çok yaşam alanı yaratmak fikri göz önüne alınmalı. 2021 yılının öne çıkan dekorasyon trendleri de bu yaklaşıma göre değişim gösteriyor, daha çok evin ruhunu karakterize edecek tasarım ve dizaynlar ön plana çıkıyor. Ev dekorasyonun temel argümanlarından birini oluşturan anahtar ve prizler, yaşam alanlarıyla uyumlu seçildiğinde etkili sonuçlar ya2021 yılının öne çıkan dekorasyon ipuçlarıratıyor.

Yenilikçi anahtar ve priz ürünleriyle dekorasyonda estetiği işlevsel detaylarla buluşturan Günsan Elektrik, imza attığı koleksiyonlarla 2021 yılının dekorasyon anlayışıyla görsel bir bütünlük yakalıyor. Doğaya dönüş yılı olan 2021 için Visage Amazon serisi ile elegan alternatifler sunuyor.
2021 yılında doğal dokunuşlar dekorasyonun temelini oluşturacak

Son yılların dekorasyon normlarını belirleyen doğallık; ham ahşap görünümlü mobilyalar, hasır ipler, taş duvarlar ve daha birçok natural doku ile karşılık buluyor. 2021 yılında da etkisini sürdüren doğal dokunuşlar modern dekorasyonun başrolüne yerleşirken, çok daha sıcak ve samimi bir iç mekân stili oluşturuyor. Bu noktada doğal ahşap görünümüyle dikkat çeken Visage Amazon serisi, ev stilini tamamlayarak detayları özel kılıyor.
Sade tasarımlar şık bir seçenek sunuyor

2021 yılında Japon ve İskandinav stilin sade ama iddialı evleri dikkat çekiyor. Büyük ve çok boyutlu maksimalist evlerin yerini alan daha yalın ama ferahlık algısını güçlendiren tasarımlar, evlerde güçlü görünümler yaratıyor. Günsan’ın doğadan ilham alan Visage Amazon serisi, tercihini sadelikten yana yapanlar için şık bir tercih sunuyor.

Sıcak renkler ile dinamik yaşam alanları

Yaşam alanlarının derinlik algısını güçlendiren en önemli noktaların başında renkler geliyor. Sıcak renkler mekandaki atmosferi daha güçlü kılarken aynı zamanda evin enerjisini yükseltiyor. Amazon serisinde yer alan anahtarlar, renk kartelasının en sıcak tonlarını resmediyor ve doğal bir şıklık kazandırıyor.

Günsan Hakkında

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.


YORUMLAR

Solve : *
9 − 6 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.