DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

UPT’den, Kırgızistan’da önemli iş birlikleri

UPT’den, Kırgızistan’da önemli iş birlikleri
11.08.2022
A+
A-

Dünya genelinde 176 ülkede, 400 bin işlem noktasında Aktif Bank iştiraki olarak hizmet veren lider uluslararası para transferi ve ödeme şirketi UPT, Kırgızistan’da gerçekleştirdiği yeni iş birlikleri ile hizmet ağını genişletiyor ve istikrarlı büyümesine devam ediyor.

UPT Yurt Dışı Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Kastan, “Kırgızistan’ın önde gelen bankaları RSK Bank ve Finca Bank ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyle Kırgızistan’da UPT para transferi sistemini kullanarak tüm dünyaya para transferi gönderen ve Kırgızistan’a gönderilen para transferini ödeyen banka sayısı beşe yükseldi” dedi.

Dünya çapında 176 ülkede, 400 bin işlem noktasında hizmet veren Aktif Bank iştiraki ve Türkiye’nin lider para transferi şirketi UPT, Kırgızistan’da gerçekleştirdiği para transferi iş birliklerinin sayısını artırarak her geçen gün büyümeye ve müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Bişkek’te Kırgızistan’ın önde gelen bankalarından RSK Bank ve Finca Bank ile yeni iş birliklerine imza atan UPT, tüm dünyadan para transferlerini ödeyen banka sayısını Kırgızistan’da beşe yükselterek yurt dışındaki faaliyetlerini büyütmeye ediyor. Aynı zamanda Kyrgyzkommertsbank ile de iyi niyet anlaşması imzalayan UPT, gelecekte de Kırgızistan ile yapılacak iş birliklerini artırmayı hedefliyor.

‘Kırgızistan’da ve tüm dünyada istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz’

UPT olarak Kırgızistan’daki para transferi iş birliklerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini söyleyen UPT Yurt Dışı Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Kastan “UPT olarak yurt dışında hem iş birliği yaparak hem de para transferi sistemimizi kullanan nokta sayısını arttırarak istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Global partnerlerimize 10 yılı aşkın süredir verdiğimiz “as a service” hizmetlerimiz ile Türkiye’de ve bölgemizde finansal inovasyona öncülük ediyoruz. Daha önce Kırgızistan’da Bai Tushum, Bakai ve Dos Credo bankaları ile gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine ek olarak RSK Bank ve Finca Bank ile de para transferi için iş birliği sözleşmesi imzaladık. Bu anlaşmalar ile Kırgızistan’da UPT para transferi sistemini kullanarak tüm dünyaya para transferi gönderen ve Kırgızistan’a gönderilen para transferini ödeyen banka sayısı beşe yükseldi. UPT olarak Kırgızistan’daki para transferi iş birliklerimizin sayısını artırmayı ve mevcut iş birliklerini dijital alanda da genişletme hedefimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda Kyrgyzkommertsbank ile de iyi niyet anlaşması imzaladık. Her geçen gün geliştirdiğimiz kendi transfer ağımız ile müşterimize ve partnerlerimize sunduğumuz ürünleri artıracağız” şeklinde konuştu.

‘Bai Tushum, Bakai ve Dos Credo bankalarının gişe personellerine ödül töreni düzenledik’

Kastan, Kırgızistan’daki gelişmeleri anlatmaya devam ederek, “Yurt dışında faaliyette bulunarak ürünlerimizi müşterilere doğrudan sunduğumuz 11 ülkeden biri olan Kırgızistan’da, Kırgızistan Bankalar Birliği ile olan iş birliğimiz kapsamında geçtiğimiz Ocak ayında buluşmuştuk. Kırgız bankaları ile yeni iş birlikleri konusunda temaslar sağlamak ve hizmetler noktasında ağımızı yaygınlaştırmak bizim için oldukça önemli bir noktada. Bu görüşmeler sonucunda iş birliği içerisinde olduğumuz Bai Tushum, Bakai ve Dos Credo bankalarının gişe personellerine gerçekleştirdiğimiz hediye kampanyasının ödül törenini düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmalar ve etkinlikler ile Türkiye ve Kırgızistan arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin de güçleneceğini düşünüyoruz” dedi.

UPT Hakkında:

2010 yılında yolculuğuna başlayan UPT, Türkiye’nin ilk yerli, global para transferi ve ödeme platformu olup yurt içi ve yurt dışında birden fazla para cinsinden hesaba, kredi kartına ve isme para gönderme imkanı sağlıyor. Dünya genelinde 200’e yakın ülkede 400 bin işlem noktasına ulaşan UPT 5 kıtada büyümeye devam ediyor. Bu yaygınlık UPT’yi Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışında en yaygın transfer sistemi haline getirmiştir. Yeni nesil para transfer sistemi olan UPT ile yurt içine isme, hesaba ve karta, yurt dışına hesaba ve anlaşmalı UPT Hizmet Noktalarına alıcının ismine anlık olarak TL, USD ve EUR döviz cinsi olarak para gönderilip alınabilmektedir. Yapılan para transferi otomatik olarak banka hesabına veya kredi kartına geçmektedir. UPT, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank’ın iştirakidir.
Bugün dünyadaki milyonlarca insan para transferi için UPT’yi tercih etmektedir. UPT’nin diğer para transfer sistemlerinden farkı müşteri memnuniyeti ve müşteri odaklı bir hizmet sistemi üzerine kurulmuş farklı bir teknik altyapısının olmasıdır.
Dijitalleşmeye önem veren, yenilikçi şirket UPT, mobil uygulaması UPTION ile Fintech dünyasına da güçlü bir adım attı.

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.