DOLAR 32,2649
EURO 34,7217
ALTIN 2401,059
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TRT Haber’de Global Pazar başlıyor

19.02.2017
A+
A-

TRT Haber’de Araştırmacı Gazeteci Dr. Kazım Kılınç moderatörlüğünde Global Pazar başlıyor. Küresel piyasalarda yatırım fırsatlarını ve iş imkanlarını sunacak olan program aynı zamanda her programda ülke dosyaları ile ekranda olacak

Türkiye’ninkanalı TRT Haber’de küresel piyasalardaki yatırım fırsatlarının ele alındığı yepyeni bir program izleyicilerle buluşuyor.  Araştırmacı Gazeteci Dr. Kazım Kılınç moderatörlüğünde Global Pazar, bugün saat 20:45’de başlıyor. Global Pazar, ilk bölümünde Bosna Hersek ekonomisini tüm yönleriyle ele alıyor.

Global Pazar’da, her hafta uluslararası pazarlardaki ihracat imkanları ve yatırım fırsatları büyüteç altına alınıyor. Programda ülkelerin yabancı yatırımcılar için sağladığı teşvikler ve destekler detaylı olarak ele alınıyor.
Global Pazar’da, uluslararası pazarlarda başarılı olmanın püf noktaları, Türk firmalarının gurur veren başarıları ekrana getiriliyor.
Programda, cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar, üst düzey bürokratlar ve işadamlarıyla yapılan röportajlar ekrana getiriliyor.
Genel Yayın Yönetmenliğini deneyimli gazeteci/ekonomist Dr. Kazım Kılınç’ın yaptığı GLOBAL PAZAR, KOBİ’ler, girişimciler, yatırımcılar ve işadamları için rehber niteliğinde bir program. Türkiye’nin dünyaya açılan ekonomi/finans programı GLOBAL PAZAR, TRT Haber’de her hafta pazar günleri saat 20:45’de ekrana geliyor. Programın tekrarı ise Pazartesi 02:25’de ekrana gelecek.

 

DENEYİMLİ GAZETECİ DR. KAZIM KILINÇ, İHRACATÇILAR İÇİN GLOBAL PAZAR’A YELKEN AÇTI


Global Pazar programının Genel Yayın Yönetmeni Dr. Kazım Kılınç, 1986 yılında ekonomi muhabirliğine başladı. Türkiye’nin ilk borsa köşesini yazan Kılınç, satış rekorlarını kıran 200 Soruda A’dan Z’ye Borsa kitabının da yazarı. 1993 yılında TV programcılığına başlayan Kılınç, Türkiye’de ilk defa borsa, KOBİ’ler, şehir ve ülke ekonomileri ile ilgili programları hazırlayıp sundu. Aynı zamanda uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney’nin Genel Yayın Yönetmenliğini de sürdüren Dr. Kazım Kılınç, üniversitede ekonomi dersleri veriyor.

Kılınç, Global Pazar programının amacı hakkında ise şöyle konuşuyor: “Türkiye, bölgenin ve dünyanın çok önemli bir ülkesi. Çok büyük hedefi var. Birincisi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmek, ikincisi ise 500 milyar dolarlık ihracat. Global Pazar programı ve Turcomoney ile biz ülkemizin bu iki büyük hedefine katkı sağlamak, ihracatçılarımıza, yatırımcılarımıza uluslararası pazarlardaki yatırım ve iş fırsatları konusunda yol göstermek istiyoruz. Bu yolda küçük bir damla olsa bile katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize”Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç’den yatırım çağrısı…

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
26 × 8 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.