DOLAR 32,5672
EURO 34,8514
ALTIN 2425,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SAHA EXPO ile savunma sanayi devleri İstanbul’da bir araya geliyor

SAHA EXPO ile savunma sanayi devleri İstanbul’da bir araya geliyor
26.10.2021
A+
A-

SAHA EXPO 10- 13 Kasım tarihleri arasında Savunma Sanayi devlerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Sektörün ilk “Hibrit Fuarı” olma özelliğini taşıyan SAHA EXPO 2021’ de ulusal ve uluslararası birçok firmanın en yeni ürünlerini sergilenecek. Katılımcılar geliştirdikleri yeni ürünleri uluslararası arenaya tanıtırken aynı zamanda kendilerine sunulan işbirliği imkânlarından yararlanabilecekler.

SAHA EXPO Hibrit 2021 ile Oyun Değiştiren Teknolojilere Dokunun!

Savunma sanayi, sivil havacılık ve uzay sektörlerinde milli sistemler geliştirmek hedefiyle kurulan SAHA İstanbul, 10- 13 Kasım 2021 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceği SAHA EXPO 2021 fuarı ile birçok ilke imza atacak. 10-13 Kasım tarihleri arasında hibrit olarak başlayacak fuar, 15 Kasım tarihinde sanal fuara dönüşecek. Savunma ve havacılık sanayisinde dünyanın ilk hibrit fuarı olacak SAHA EXPO 2021, 15 Kasım’da 3D Sanal Fuar olarak devam edecek ve 15 Şubat 2022 tarihine kadar ziyaretçileri için açık kalacak. Gerçek fuar deneyimini, sanal bir ortamda ziyaretçilerine yaşatacak olan SAHA EXPO’ya, 7/24 giriş sağlanabilecek ve gerçek bir fuarda yapılabilecek tüm hizmetlerden faydalanılabilecek.

Yeni Kurallar ve Yüksek Teknolojilerle, Gelecek Saha Expo 2021’de

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından desteklenen fuar 40 bin metrekarelik alanda, 30 ülkeden 600’ün üzerinde firmanın katılımı ile gerçekleşecek. BAYKAR, ASELSAN, TUSAŞ (TAI & TEI), ROKETSAN, HAVELSAN, BMC, STM, KALE GROUP, FNSS, TAIS, PRATT & WHITNEY, DOWAKSA, UKRSPECEXPORT, IVCHENKO-PROGRESS ve MOTOR SICH gibi firmaların yer alacağı fuarda, başka savunma fuarlarda yer almayan; insansız silahlı ve silahsız hava aracı, helikopter, uçak, zırhlı araç, silah, roket ve mühimmat imalatı, denizaltı ve savaş gemilerinin üretimi, tank ve teçhizatları, haberleşme cihaz ve ekipmanlarının üretimi, siber güvenlik, yazılım ve donanım geliştirilmesine kadar savunma, havacılık ve uzay sektöründeki en son teknolojiler ile üretilen birçok ürün ilk defa sektöre tanıtılacak.

SAHA İstanbul, savunma sanayisini SAHA EXPO Hibrit 2021’de buluşturuyor

Savunma, deniz ve havacılık sektörlerindeki en gelişmiş teknolojilerin sergileneceği fuarda, katılımcılar, uluslararası üreticiler ve küresel ölçekteki ürün ve hizmet tedarikçileri ile bir araya gelecek. Bu yıl 25 binin üzerinden ziyaretçinin beklendiği SAHA EXPO 2021, parça bileşen, alt sistem ve sistem üreten yüzlerce KOBİ’yi dünya çapında bilinen platform üreticileriyle bir araya getirmekte önemli bir rol oynayacak. Kobilerle yerli ve yabancı platform üreticileri ve delegasyonların bir arada olacağı fuarda 10 binin üzerinde B2B/B2G görüşme yapılacak.

SAHA EXPO fuar alanında, dünyaca ünlü firmalar, sektörün liderleri ve sektöre yön verenler düzenlenen uluslararası panellerde bir arada olacaklar. Start-Up firmalarının sunumlarını yapabilecekleri özel alanların da olacağı fuarda, anlaşmaları yapılmış projelerin imza törenleri de gerçekleşecek. Katılımcılar en son teknolojik savunma sanayi ürünlerinin bazılarının sunum ve lansmanlarını ilk kez SAHA EXPO 2021 Hibrit fuarında yapacak.

Fiziki fuar deneyimini sanal platforma taşıyoruz

15 Kasım tarihinde sanal platforma taşınacak olan Saha EXPO da özel tasarlanmış gezinti yapılabilen interaktif 3 Boyutlu fuar alanı, Minimap ve sunum yapılacak odalar tasarlandı. Katılımcılar stantlarında 3D ürün, afişler, TV’lerde oynatılacak videolar, logolar ve Dijital katalogda yer alacak 2D ve 3D ürün görseller gibi fiziki bir fuarda olan tüm promosyon faaliyetlerini sergileyebilecekler. Dijital katalogda yer alan ürünler 3 Boyutlu olarak 360 derece incelenebilecek, ürünlere yakınlaşılıp uzaklaşılabilecek, ürünler ile ilgili detaylı bilgiler bulunacak. Ziyaretçiler, gezindikleri stantlarda ürünleri favoriye alabilecek, kartvizit bırakılabilecek, sosyal medya paylaşımı yapılabilecekler. Bununla birlikte “BizBize” yazılımı üzerinden sınırsız sayıda video konferans ile B2B görüşme yapılabilecek. Sanal Fuar katılımcıları ile görüşme yapmak isteyen ziyaretçiler daha detaylı firma bilgilerini doldurup toplantı talebinde bulunabilecek.

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.