DOLAR 32,4378
EURO 34,7447
ALTIN 2432,82
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İSPARK ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar…

13.12.2019
A+
A-

İBB yönetimi Avrupa ve Anadolu yakaları için ayrı ayrı zam kararları aldı.

Meclis toplantısında İBB hizmetlerinin 2020 yılı ücret tarifeleri de belirlendi. Yeni tarifelere yüzde 15’e varan oranlarda zam yapıldı.

İSPARK ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar…

Büyük İstanbul Otogarı’nda taksicilerin aylık abonman ücreti 500 liradan 600 liraya çıkarıldı.

Kapalı katlı otoparkların ücretleri 0-1 saat için 11 liradan 12.50 liraya çıktı. Yine yol kenarı otoparklarında ise 12 TL’lik ücret 14 TL’ye yükseltildi.

MEZARLIK FİYATLARINA ZAM

İBB tarafından hazırlanan zam tarifesine göre; Tabutlu defin 300 TL’den 350 TL’ye yükseltildi. Karacaahmet, Çengelköy, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Ulus ve Aşiyan’ın içinde bulunduğu 1’inci bölge mezarlıklarda boş mezar yeri 30 bin TL’den 34 bin TL’ye yükseldi.

İkinci grupta yer alan boş mezarlık bedeli ise 12 bin TL’den 14 bin TL’ye çıktı.

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


YORUMLAR

Solve : *
52 ⁄ 26 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.