DOLAR 32,6931
EURO 34,7687
ALTIN 2505,022
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pandemi döneminde en çok dinlenen Sesli kitaplar ve yazarlar

Pandemi döneminde en çok dinlenen Sesli kitaplar ve yazarlar
09.02.2021
A+
A-

Türkiye Audioteka’da en çok Açlık Oyunları’nı dinledi

Türkiye’nin en büyük sesli kitap arşivine sahip girişimlerinden Audioteka, 2020 yılında binlerce dinleyiciyi ulusal ve uluslararası eserle buluşturdu. Pandeminin de etkisiyle büyük bir ivme yakalayan sesli kitap dinleme alışkanlığıyla ilgili verileri paylaşan Audioteka, 2020 yılında en çok dinlenen sesli kitapları, podcast yayınlarını ve yazarları açıkladı.

2020 yılında da kitap tutkunlarının en önemli durağı olan Audioteka’da geçtiğimiz yıl en çok dinlenen sesli kitap Suzanne Collins’in kaleme aldığı Açlık Oyunları serisi oldu.

En çok dinlenen yazar Gülseren Budayıcıoğlu

Türkiye’nin en köklü yayınevleri ile profesyonel seslendirmenleri ile çalışan Audioteka’da 2020 yılının en çok dinlenen yazarı Gülseren Budayıcıoğlu oldu.

En çok dinlenen podcast yayını Sailing Kalamari

2020 yılında geleneksel radyo anlayışına modern bir yorum getiren podcast dünyasına adım atan Audioteka, birçok yayınla dinleyicilerle buluştu. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen kişiler için zaman ve mekan fark etmeksizin kullanım kolaylığı sağlayan Audioteka’da en çok dinlenen podcast listesinin zirvesinde Sailing Kalamari yer aldı.

Sesli tiyatro kategorisinde en çok rağbet görense Ah Şu Aşktan Çektiklerimiz oyunu oldu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.