DOLAR 32,3287
EURO 35,0786
ALTIN 2299,015
BIST 8988,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstekler nasıl gerçekleşir?

Herkese merhaba …

Yeni yılın ilk yarısını geride bıraktık bile herkes nasıl ?
Aralık ayının son haftasında yapılan dilekler, niyetler ,konulan hedefler, umutlar ve yeni bir başlangıca duyulan özlemle yükselen enerjiler devam etmekte mi?

sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum ,tüm yukarıda bahsettiğim süreç yeni yılın ilk 15 ile 20 günü harekete geçenler için daha gerçekçi oluyor biliyor musunuz !!!

Ortak alanla yükselen enerjinizi sürdürmelisiniz…
yeni bir yıl için belirlediğiniz hedeflerinizi sadece yükselen enerjilerin peşinden giderek ,herkes niyet yazıyor bende bir yazayım sonra beklemede kalayım diyerek gerçekleştiremezsiniz çünkü..
Uzun lafın kısası harekete geçenlerin yazdığı ,çizdiği ,dilediği başlıklar hayat buluyor ,yani gerçekliğiniz oluyor….
Hiçbir şey için geç değil ve illaki herkes yapıyor diye furyaya kapılıp aynı tarihlerde bir şeyleri yapamadıysanız da üzülmeyin, çünkü bunun bir zamanı yok her an ,her saniye yeni kararlar alıp, kendi gerçekliğinizi oluşturabilirsiniz…

Sende 2019 da hayatının senaryosunu baştan yaz …

DOĞRU İSTEKTE BULUNMANIN KISA BİR TARİFİ

1) ÖNCE KÜÇÜK ŞEYLERLE BAŞLA !!!

Böylece ilk başarımız ,isteklerimizin gerçekleşeceğine dair beynimizi inandıracaktır. Bu durum bizim başarılarımızı arttıracaktır. Çünkü başarı başarıyı getirir.

Bilincalti2.jpg

2) HER ZAMAN ŞİMDİKİ ZAMAN İÇİN İSTEKTE BULUN !!!

Asla gelecek zaman için istekte bulunma …
Örneğin ’’Ben zenginim.’’ Doğru olan; ‘’ Ben zengin olacağım.’’ İse yanlış olandır . Cümleyi yanlış şekilde kurarsak sadece İstemekle kalır, sahip olma noktasına ulaşamayız.

3) İSTEK CÜMLELERİNİN İÇİNDE Kİ OLUMSUZLUK EKLERİNİ KALDIR !!!

Eğer onları kullanırsak olumsuzlukları hep hayatımıza çekeriz. Çünkü bilinçsizce yanlış kullandığımız kelimelerin sonuçlarını düşünce enerjimiz bize çeker.

BURADA TEMEL KURAL ŞUDUR !!!
Aynı şeyler aynı şeyleri çeker. Ne düşünürsek ,ne söylersek, ne hissedersek onları hiç tereddütsüz hayatımıza çekeriz. Olmasını istemediğimiz şeyleri korkularımız yaratır. ÖRN:’’ Ben hasta olmak istemiyorum ‘’ cümlesi istek enerjisinde ‘’ Ben hasta olmak istiyorum.’’ Olarak algılanır. Enerji ‘’hasta ‘’ve ‘’olmak’’ sözcüklerine odaklanır. Olumsuzluk eklerini algılamaz !!!

4) İSTEKLERİNİ AÇIK ,KISA VE NET OLARAK BELİRT !!!
Bu şekilde ifade edilen sipariş kısa zamanda, doğru şekilde yerine getirilir. İstekler ne kadar açık, kısa ve net formüle edilirse öze o kadar çok ulaşılmış olur.

5) İSTEKLERİNİ YAZ !!!
Yazınca isteğini sabitlemiş olursun. Böylelikle isteğini gerçekleşme aşamasında
ve sonrasında kontrol edebilme fırsatı bulursun.
‘’ GERÇEKTE NE İSTEDİM ?’’
‘’ İSTEDİĞİME TAM OLARAK ULAŞMAK İÇİN ,İSTEĞİMİ DAHA İYİ FORMÜLE EDEBİLİR MİYİM?’’
‘’ GÖNÜLDEN NE İSTEDİM ?’’
Gibi soruları tereddütleri ortadan kaldırmış olursun.

6) İSTEĞİMİZ SANKİ GERÇEKLEŞMİŞ GİBİ YAPIP İSTEDİĞİMİZ ŞEYE SAHİBİZ DİYE DÜŞÜNELİM !!!

7) TEŞEKKÜR ET !!!
Teşekkür hayatımızda iyi giden şeyleri gözden geçirir. onlara değer verir ve onları kabul ederiz. Gözünü neye dikersen enerjini ona yöneltirsin …

8) TEREDDÜT ETMEK YERİNE GÜVEN !!!
Evrene gönderdiğimiz istekleri tereddüt ederek geri çekiyoruz. Genelde istekte bulunurken ‘’Bu zaten gerçekleşmez.’’ Diye düşünür ya da bunu söyleriz. Bu düşünce,dile getirilmiş yanlış istekten başka bir şey değildir.

9) SESSİZ KALMAYI DENE !!!
Enerjiyi dağıtmamış olursun….

10) TESADÜFLERE AÇIK OL!!!
Evren hiç tahmin etmediğimiz şekilde, sadece isteğimizi gereçekleştirmek için en hızlı ,en kolay yolu seçer ve biz bunu tahmin edemeyiz…Biz sadece isteğimizin gerçekleşmesine hazır olmalıyız.

11) HİSLERİNE GÜVEN !!!
Söz konusu olan enerji olduğunda sonuca çok yumuşak biçimde ulaşırız. Bir istek siparişinde bulunulduğunda önemli olan ,açık davranmak ve dikkatli olmaktır. Gelen işaretleri ancak bu şekilde fark edebiliriz.

12 ) GERÇEK İSTEKLERİNİ BUL !!!
Hayatımızda gerçekten neye ihtiyacımız var, neyi istiyoruz? Bu konuda net olmamız gerekiyor. İsteğimiz gerçekleştiğinde kendimizi gerçekten mutlu ve huzurlu hissedecek miyiz? Gerçekleşmiş her istek yaşam tarzımızı değiştirir. Bu değişikliğe hazır mıyız?


YORUMLAR

Solve : *
25 − 16 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.