DOLAR 32,5959
EURO 34,7138
ALTIN 2495,375
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

DİTAŞ stajer mühendis geliştirme programı (PEP)

DİTAŞ stajer mühendis geliştirme programı (PEP)
23.11.2016
A+
A-

Ditaş İnsan Kaynakları olarak 45 yıllık bilgi ve birikimimiz ile geleceğin mühendislerini yetiştirmek ve insan kaynağı oluşturmak amacıyla bu yıl Ekim ayında PEP Stajyer Mühendis Geliştirme Programı’nı başlattık.

 

Üniversitelerin/Yüksek Lisans programlarının ilgili bölümlerinde öğrenimlerine devam eden ya da mezun öğrencilere bu programa katılma olanağı sağlanmıştır.

10 ay sürecek bu programa katılan adaylar, 2 ay süren oryantasyon kapsamında, bir ürünün tüm üretim süreçlerini fabrikamızın tüm atölyelerinde gerçekleştirdikleri oryantasyon ve iş başı eğitim ile yerinde görme imkânı bulurlar. İş güvenliği eğitiminin de dahil edildiği staj programında adaylar, farklı birimlerin fonksiyonları hakkında da kapsamlı bir şekilde bilgilendirilmektedir. Staj programı süresince, kendilerine verilecek iyileştirme projelerini analiz etmeleri ve raporlamaları beklenmektedir.

Çalışmalarının karşılığı olarak, adaylara sunulan bir ücret paketimiz de bulunmaktadır.

Staj programını başarıyla tamamlayan mühendis adaylarımızı mevcut açık pozisyonlar doğrultusunda Ditaş’ta istihdam etmeyi amaçlıyoruz.
Ditaş olarak önümüzdeki yıllarda, tüm değer zincirimiz için dünya standartlarında öğrenme ve gelişim imkânları sunacak bir akademi disiplini ile staj programlarımızı birleştirmeyi planlıyoruz. Böylece katılımcılara sadece mesleki anlamda değil, bir akademi olmanın sorumluluğuyla kişisel gelişim anlamında da katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.


YORUMLAR

Solve : *
30 ⁄ 15 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.