DOLAR 32,4648
EURO 34,8205
ALTIN 2452,098
BIST 9892,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri Kağıthane’de öğrencilerini bekliyor

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri Kağıthane’de öğrencilerini bekliyor
22.05.2017
A+
A-

Bir Eduprofill Investment AŞ yatırımı olan ve bireyi merkeze alan eğitim sistemi anlayışını benimseyen Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, 2017-2018 eğitim sezonu ile birlikte Kağıthane’deki kampüsünde öğrencilerini bekliyor.

EduProfill Investments

EduProfill Investments, sektör içerisinde eğitmen, yönetici, müdür, genel müdür ve nihayetinde CEO olarak yirmi yıllık aktif bir deneyimin yanı sıra, sektör temsilcileri tarafından, temsil ettiği kurumlar adına İstanbul Ticaret Odası Özel Eğitim Komitesi Üyesi seçilerek üç yıl hizmet veren Sezai Eyüpoğlu tarafından kurulmuştur.

Yirmi yılı aşkın yönetsel deneyimin bir sonucu olarak, eğitim konusunda yatırım yapmak isteyen birçok kişi ve kurumun doğal danışmanı haline gelen Sezai Eyüpoğlu, kişisel portföyü içerisinde yer alan tüm ilişkilerinin vizyon ve sinerjilerini birleştirebilmek ve farklı taleplerinin tamamını destekleyebilmek için aldığı kurumsal bir yapılanma kararı doğrultusunda EduProfill Investments AŞ’yi 2017 itibariyle hale aktif hale getirmiştir.

Eyüpoğlu önderliğinde proje gelişim süreçlerini başlatan EduProfill Investments eğitim yatırım analistleri, şirketler hukuku uzmanları, marka stratejistleri, mimari danışmanlar, finans uzmanlarından müteşekkil bir yapılanmadır.

Devr-iAlem Eğitim Kolejleri

Adını Jules Verne’in romanlarından alan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, kendi ‘devr-i ālem’ini çocuklar için akademik eğitimin yanı sıra sanatsal ve sportif alanları da katarak gerçekleştirmeyi hedefliyor. Eğitime özel bir mimariyle 14.000 metrekare kapalı alana tasarlanan ilk kampüsünü Kağıthane’de açan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri’nin eğitim sistemi “Hayatın merkezi sensin” mottosu üzerine kurulu.

Branş dersliği uygulaması ile her bir öğrenciye özel bireyselleştirilmiş eğitim

Bireyin kişilinin sahip olduklarının bir bütünü olduğuna inanan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, toplumsal gelişimin yegane şartını bireysel gelişim olarak kabul ediyor. Bu temel prensiple tasarlanan eğitim sisteminin başlangıç aşamasını ölçme oluşturuyor. Okula başlayacak öğrenciler “Akademik Düzey”, “Kişisel Beceriler Düzeyi” ve “Bireysel Öğrenme Düzeyi” olarak ayrı ayrı değerlendiriliyor. Her öğrenci için özel olarak hazırlanan ‘Bireysel Gelişim Raporu’ ile kişiye özel eğitim sistemi, kendi kazanımları doğrultusunda branş dersliklerinde uygulanıyor.

Öğretmenlerimiz öğrencilerini, kendi branş derslerinin gerektirdiği materyallerle donatılmış sınıflarında misafir ediyorlar. Branş dersliği uygulaması ile tüm dersleri teorik bilgilerinin yanı sıra uygulama olanağını da maksimum düzeyde sunan, her bir öğrencinin ihtiyaç duyduğu eğitime yönelik planlamaya olanak sağlayan derslikler, işbirlikli öğrenme ile dinamizm kazanıyor.

Değişen Dünya ile Uyumlu, Global Dünya’nın dijital vatandaşları

Başlangıç itibariyle akademik yapılanmasını ve öğrenme ortamlarını uluslararası eğitim standartlarına tam uyumlu olarak tasarlayan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri, çağdaş eğitim yaklaşımı, İngilizce eğitimine verdiği önem ve uluslararası işbirlikleriyle öğrencilerine evrensel kimliğe sahip dünya vatandaşları statüsünü kazandırmayı hedeflemektedir.

Uluslararası Eğitim Programları ile öğrencilerin bilim, sanat ve spor faaliyetlerinde birçok festival, etkinlik, proje ve çalışma gruplarına katılmasına olanak sağlamaktadır. Ayrıca, eğitimine yurtdışında devam etmek isteyen öğrenciler için sınav hazırlık, okul iletişim/seçimi ve diğer konularda danışmanlık hizmeti de verilmektedir.

Yabancı dil, eğitim sistemi içerisinde ana sınıfından başlayıp lise son sınıfa kadar giderek yoğunlaşan bir programla uygulanmaktadır. İngilizce eğitiminde, ezber yöntemi yerine deneyimleme, anlama ve ilişkilendirme yöntemlerinin ön planda olduğu bütünsel yaklaşım benimsenmiştir.

Öğrencilere tasarlanan özel kampüs

Devr-i Alem Eğitim Kampüsü, başlangıç itibariyle bir eğitim kampüsü olarak tasarlandı. Öğrencilerin her gününü rahatlıkla geçirebileceği, hayatın içinden bir yaşam alanı olarak planlandı. Kampüs; kütüphane, gösteri sanatları merkezi, yüzme havuzu, spor akademisi gibi özel tesislerin yanı sıra; kafeteryaları, rekreasyon alanları, özel sınıfları ve bahçe donatılarıyla büyük bir şehrin olası tüm mimari ihtiyaçlarının yerleştirildiği kavramsal bir yaşam alanı. Çünkü Devr-i Alem Eğitim Kolejleri öğrenme ortamı kavramını, fiziksel çevreden çok daha geniş bir eğitim atmosferi olarak tanımlıyor. Bu nedenle dijital ortamlardan masalara, duvarlara, tüm kapalı ve açık mekanlara kadar her alana öğrenmeye ve öğrenmeyi hayat boyu devam ettirmeye hizmet edecek bir bakış açısı getiriyor.


YORUMLAR

Solve : *
26 + 21 =


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.