DOLAR 32,568
EURO 34,9827
ALTIN 2427,292
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeni ayı Mikail izler, şeytan işe koyulur…

27.05.2022
A+
A-

30 Mayıs 2022 tarihinde İkizler Burcunun 9 Derecesinde YENİ AY oluşacak. Yeni Ay yeni başlangıçlarla anılsa da bu esnada Gökyüzünde aslında çok ilginç bir sonlanma enerjisi var , ASC/MC/IC ve DSC 29 derecede . Astrolojide 29 Derece Anaretik derece olarak kabul edilir ve ne yapacağı belli olmayan çok yüksek bir enerjinin aktive olmasıyla ilişkilidir. Yeni Ay’ın Tepe noktası 29 Derece ikizler ve ülkemizin ay’ı ile tam kavuşumda. Bu yeni ay ülkemizi ve TÜRKİ DEVLETLERİ gündeme taşıma potansiyeline sahiptir.

İkizler Burcunun 9.Derecesinde Kraliyet Yıldızı ve Boğanın gözü olarak bilinen ALDEBERAN Sabit Yıldızı vardır. Bu Yıldız 4 büyük melekten MİKAİL ile ilgilidir. Mikail Hava olaylarını yönetir ve bu yıldız DÜRÜSTLÜKLE alakalıdır. DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK ile hareket edene ödül vaad edilirken aksi hareket Kötekle sonlanır. Kötekten anlamayan Azrail’le sınanır.
Tutulmanın yöneticisi Merkür tam bu esnada RETRO ve 26 Derece Algol’de. Algol sabit yıldızı ise ŞEYTAN ile ilişkilendirilen ve çok zorlayıcı bir yapı. Ayrıca Merkürün bu derecesi önceki güneş ve ay tutulmalarını tetikler vaziyette ve SATÜRN’e kare. SATÜRN aynı zamanda düğümlere kare.

Meşhur özdeyiştir ; “ Dinsizin hakkından imansız gelir” . Yeni ay esnasında Mikail her şeyi izlemeye alırken , alanı temizlik yapmak için Algol’e bırakıyor. Algol’ün var olan şeyleri değersizleştirme ve yozlaştırma ile ilgilisi vardır. Bu yeni ayla birlikte Her türlü İlişkide ve ticarette ŞEYTANA UYMA potansiyeli yüksektir, daha evvel yapılmış eylemler de bir bir açığa çıkacaktır. İnanılmaz bir bilgi kirliliği yaşanması ihtimali yüksek. Yalan, dedikodu ve iftiranın bini bir para olacaktır. Ancak yenilen ve yenilecek olan hurmaların hesabının tek tek tutulduğunu ve faturanın bir kılıcın ucunda sunulacağını unutmayın. Ayrıca Aldatma/Aldanma/Hırsızlık/Vurgun ihtimallerinin mağduru olmayın. Bu yeni ay zamanında benzer olaylar çifter çifter gelecektir.

Bu tutulma ile ülkemizde dünyada askeri hareketlilikler artacaktır. Özellikle Suriye ve Adalarla ilgili yeni gelişmeler mümkündür. Bu aşamada çıkacak haberlere dikkat etmek ve itidalli olmak önemlidir. Dünyanın çeşitli yerlerinde terör olayları olabilir.
Dünya çapında ithalat ve ihracat zincirlerinde sorunlar daha görünür olacaktır.

Yeni ay esnasında Saturn Sador Sabit yıldızı hattında bu yıldız FİNLANDİYA VE NORVEÇ le alakalıdır. NATO kapsamında bu ülkelerle ilgili gündem sertleşebilir. Dış ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir.

Ülkemizde Öğretmenler/Üniversiteler/Öğretim Görevlileri / Hukuk Camiası ve gençlerle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.
Çok eski zamanlara ait eserler gündeme gelebilir.
Değişken hava olayları ve sarsıntılar mümkün gözüküyor.
Sağlık taramalarınızı lütfen yaptırın. Troid/ Gögüs/Rahim/Pankreas ve Akciğer hastalıkları gündemde.
Kadınlara ve çocuklara yönelik saldırganlıklar olabilir lütfen dikkati olun.

BÜTÜN SORUMLULUKLARINI HAKKI İLE YERİNE GETİREN , DÜRÜSTLÜKTEN ÖDÜN VERMEYEN , TARTIYI USULÜNCE KULLANAN HERKES ise mutlaka ödülünü alacaktır bu vaad edilendir.

Kalbinize sorun bir tüy kadar hafifse ne mutlu size… Sevgi ve Saygılarımla…
Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Ârif ânı seyreyler
Mevlâ görelim n’eyler
N’eylerse güzel eyler. /Erzurumlu İbrahim Hakkı Efendi

Karma Astrolog Hatice YAVUZ


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.