DOLAR 32,341
EURO 35,1269
ALTIN 2308,883
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Temmuz ayının 2. yarısında Plutonik Super Dolunay

13.07.2022
A+
A-

13.07.2022 tarihinde 21 derece oğlak burcunda gerçekleşecek süper dolunayın etkisi oldukça güçlü ve niteliği itibarıyla da tutulmaya yakın sonuçlar doğuracak gibi görünüyor.

Bu dolunayın etkisi uzun süreli olacak ve hayatlarımızda çoğunlukla istem dışı değişimlere neden olacak. Öncelikle ata soyumuzu bize aktaran ailemizin büyükleri, ailede otorite konumundaki yaşlı insanlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşalım , diğer aleme göç etmiş tüm soy büyüklerimizi rahmetle anıp ruhlarını onurlandıralım. Bu tutulma biraz geleneksel olan yapıların da değişmesiyle ilgilidir.

 

Yaşantımızda ikilemde kaldığımız, direndiğimiz , tutunduğumuz , tutsak olduğumuz , tutsak ettiğimiz , bunsuz yaşayamam dediğimiz , ayak sürüdüğümüz , gözümüzü yumduğumuz , sorumluluğunu almadığımız, görmezden geldiğimiz alanlarda MUTLAK İRADENİN HÜKMÜNÜ yaşayacağız. İrademizle sonlandıramadığımız her şeyin biraz sarsıcı sonlanmalarını yaşayacağız. Bu alan sizin hayatınızda neye tekabül ediyorsa orda KESKİN BİR SONLANMA var, o alan bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Artık yararı olmayan şeyleri kendi iradesi ile sonlandırmış insanlar için bu dönüşüm çok daha hafif gelir. Pluto’ya iyimser bakar ve zorlarsak iyi tarafı bu esnada çektiğimiz acının mutlaka unutulacak olmasıdır. Pluto aslında bize “ölmeden ölmek” tecrübelerini yaşatır.

 

Dolunay etkisi ile birlikte hem kişisel hayatlarımızda , hem kamusal hayatta ve tüm dünya genelinde pek çok şey gün yüzüne çıkacak , gizli saklı kalmayacaktır bir nevi iltihabın , yahut lağım borularının kesif boruyla patlamasını örnek verebiliriz.

 

Olası etkilere bakacak olursak;

 

-Etrafınızda pek çok asabi ve şiddete meyilli insanlar olacaktır , kaba kuvvete çok başvurulduğunu görürsünüz , silahlı saldırılarda artış ve buna bağlı suçlarda artış olur, tespit ettiğiniz anda uzak durun, erkekliğin onda dokuzu kaçmak biri hiç görünmemektir.

 

-Kazalar , kırıklar çıkıklar , nevrotik rahatsızlıklara açık bir göksel konumdayız. Dikkat edin yaşadığınız şeyler 2.kez tekrar edebilir , misal düşersiniz bişey olmaz ayağa kalkar 3 adım atar yeniden düşüp bileğinizi incitirsiniz vb. gibi

 

-Yangınlar , patlamalar, bazı coğrafyalarda savaş ve çarpışmalar görülebilir.

 

-Tekrar eden sallantılar ve doğa hareketleri ve hava olayları seller ve salgınlar olası.

 

-Büyük baş hayvanlarla ilgili gelişmeleri duyacağız, etkileri başladı bile.

 

-Özel harekat timlerimizle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

 

-Bu dolunay özellikle denizlerimiz ve Yunanistan ‘ la alakalıdır . Bu çerçeve’de denizlerimiz ve hava sahamız gündeme gelebilir. Önümüzdeki süreçte Nato , Yunanistan ve Amerika ile ilgili pek çok gelişmeye açığız.

 

-Tüm dünyada denizler ve sular , bazı bölgelerde nükleer yahut gaz sızıntıları , kimyasal patlamalar ve bunlardan kaynaklı zehirlenme  deniz ve hava kazalari ve denizcilerle ilgili olaylar , deniz ve hava tasimaciligi gundeme gelebilir.

 

-Yine tüm dünyada gücü elinde tutan siyasiler , sanayici ve iş adamları ile ilgili sarsıcı haberler duyabiliriz . Silahlı saldırılarda artış olabilir.

 

-Ünlü insanların skandalları ve bazılarının sert düşüşleri gündeme gelecektir.

 

-Sahtekarlıklar , güçlü ailelerin , büyük aile firmalarının finansal kayıp ve iflasları gündeme gelebilir.

 

Her ne olursa olsun her zaman bir “YOL” ve  “HER ZORLUKLA BİRLİKTE KOLAYLIK” vardır. Üzerimizdeki atalet ne kadar fazlaysa gelen etkide o derece sert olacaktır siz varlığınızdan çıkacak cevhere odaklanın , “Hazineler harabelerde saklidir” Sevgilerimle…

 

13.07.2022

 

Karma Astrolog Hatice YAVUZ


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.