DOLAR 32,3505
EURO 35,0996
ALTIN 2308,194
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kılıçların gölgesinde ikizler dolunayı…

27.12.2022
A+
A-

Mars Retro ikizlerde ve ay ile tam kavuşumda bir dolunay üstelik ay marsı kapatıyor. Bu dolunay DUALİTE/KUTBİYETİN zirve yapacağı bir zamanı işaret ediyor.  İkizler burcu söz konusu ise İKİLİKLER yaşamak kaçınılmazdır.

 

İkizler Burcu ezoterik astrolojide “Zayın” yani ziyanla alakalıdır ve “Zayın” aslında “Kılıç” demektir. Kılıç kınında değilse bir şeyi ayırmaya gelmiştir.

 

Eski bir Türk atasözü;

 

“Kılıç kınından çıktı mı, ucu kanlanmadan kınına girmez” der.

 

Dolunay 1-7 aksında ülkemizin ise 6-12 evini etkiliyor. Bakalım etkileri neler olabilir;

 

-Baştan güzel bir şey söylemek isterim çok küçük bir azınlık için hayatlarında mucize olarak tarif edecekleri şeyler olacak ve yaşamları kökten değişecek.

 

-Öncelikle sağlık çok önemli. Akciğerler , solunum yolu hastalıkları , salgınlar ,ateşli hastalıklara açık bir gökyüzü. Aktif bir zihin , uykusuzluk olabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sağlık kontrollerine maksimum dikkat etmekte fayda var. Bu dolunay ayrıca zehirlenmeleri tetikleyebilir. Evde ocak, kombi , ve kimyasal sıvı kullanımlarına maksimum dikkat edin. Gözler’de özellikle hassas , gözleriniz için açık havada yürüyüş yapın bırakın onlarda oksijene doysunlar.

 

-Bu dolunay AGRESYONU VE MANÜPLASYONU çok yüksek bir dolunay. Kişisel olarak sinir sisteminiz zorlanacaktır. Karşınıza sizi birden kendi seviyesine indirmek isteyen insanlar ve olaylar çıkabilir. Karanlık yanımızın aktif olacağı bir zaman birden ağzınızdan sizden hiç ummadığınız sert sözler çıkabilir , yahut siz hiç ummadığınız kişilerden size yönelik mızrak etkisi veren  sözler duyabilirsiniz. ÖZELLİKLE DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİM ŞEY İSE SUDUR , yanınızda yörenizde yakınlık duyduğunuz aklına güvendiğiniz insanların sözleriyle gaza gelmek ve telafisi zor bir şekilde sevdiğiniz başka insanlara ve ilişkilerinize zarar vermek potansiyeliniz var. Özellikle evliliklerde, ilişkilerde ve ortaklıklarda temkinli olmakta fayda var. DENGE önemli.

 

-“Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsa da; hamurunda varsa eşeklik, baki kalır” sözünün canlı örneği pek çok karakter göreceksiniz. Demedi demeyin. Ortalik “ben bilenim” diyenden gecilmeyecektir.

 

-Hırsızlıklara, aldanmaya, yanıltılmaya açık bir gökyüzü. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.  “Sülün Osman” etrafta bir sürü bedavacı olduğu için tarihe geçen bir zat oldu.Ayrıca senin gözün sadece bedava peynirde ise bunun bir bedeli olduğunu da biliyor olman lazım. Maddi değerlerimize sahip çıkma zamanı

 

-İletişim kazaları/aksaklıkları/dezanformasyon/dedikodu /yalan dolan / İnternet dolandırıcılıkları / ifşaları olacaktır.

 

-Paranormal olayların ve negatif enerjilerin yoğun olacağı bir zaman dilimi ancak şunu da bilmek lazım “negatif” aynı oranda pozitif” ide harekete geçirir.

 

-Her türlü kazaya açık bir konumdayız. Özellikle trafikte risk almayın.

 

-Dünya genelinde Yangın, sarsıntı, patlama, kavga , tartışma ve şiddet olayları ile ilgili çok haberler duyabiliriz. Bütün dünyada askeri hareketlilikler söz konusu olabilir. Özellikle kimyasal ve nükleer silahların yine gündeme geldiğini ve toplu kayıp haberlerini görebiliriz.

 

-Ülkemizde özellikle muhalefet kanadından bazı siyasilerle ilgili gundem yaratacak gelişmeler olabilir.

 

-Ülkemiz dolunayı 12.evde yaşıyor dolunay ülkemizin MC ve IC’sine kare . Sınırlarımız, gizli düşmanlarımız , askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz yoğun zamanlar yaşayacaktır. Ayrıca ülkemizin karma noktası da tetik aldı. Siyasi gündemde BARİZ SERTLEŞME/RESTLEŞMELER görülecektir.

Şimdi özellikle bu İkizler Dolunayında ne dedik DUALİTE başrolde. Hepimiz içimizde aydınlık ve karanlığı barındırsak ta , karanlığımızla yüzleşmekten sürekli kaçıyoruz. İşte bu sefer kaçamayacağız, özellikle SEVGİ/DEĞER/PARA/MADDİYAT VE GÜÇ alanında BİRİ BİZİ GÖZETLEDİ ve karneleri alacağız. İçimizde yücelttiğimiz meleğin hemen yanındaki şeytanı görmek zorunda kalacağız.

 

Öyleyse kınından çıkardığın o kılıçla kendi şeytanını öldür  , ucundaki kanı temizle ve artık toprağa sapla yola devam et. Son olarak   Anadolu’dan Nimri Dede’ye kulak verelim;

 

İkilik kinini içimden atıp

Özde ben bir insan olmaya geldim

Taht kuralı ariflerin gönlünde

Sözde ben bir insan olmaya geldim

 

Sevgiyle kalın… 07.12.2022

Hatice Yavuz / Karma Astrolog

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.